Slider

Fanola No Yellow - Tehokas hopeashampoo

keskiviikko 29. elokuuta 2018

  Pakko tähän heti myöntää, etten ole hirveästi tutustunut hopeashampoiden maailmaan, sillä en ole niitä kovin paljoa käyttänyt. Oon oikeasti tosi laiska hoitamaan hiuksia, mutta varmaan noin vuosi sitten aloin kyllästyä vaaleiden hiuksieni keltaiseen sävyyn. Kävinkin kampaamolla värjäämässä hiuksiani kylmemmäksi ja jatkoin hiuksien hoitamista kotona hopeashampoolla.
  Googlettelin parasta hopeashampoota ja tosi monet olivat suositelleet Fanola No Yellow -merkkistä hopeashampoota joten tilasin sen testiin. Tai no voiko sanoa edes, että testiin jos tilasin samantien 1000ml kokoisen purkin? Haha. Tilasin shampoon Cocopandalta, koska sen sai sieltä tosi halvalla ja itse asiassa nyt kun kurkkasin, niin se on siellä vielä halvemmalla tällä hetkellä, jopa -60% alennuksella. Shampoo on tosi riittoisaa ja tehokasta, eikä sitä tarvitse käyttää jokaisella suihkukerralla joten purkki varmasti riittää kauan! Ja vähän pienempikin purkki.
  Heti kun aloitin tuotteen käytön, huomasin eron entiseen ja hiuksieni väri muuttui kylmemmäksi joten se taittoi hyvin keltaista pois. Tuotteen vaikutusaika pitäisi olla n.1-5 minuuttia ja itse annan shampoon vaikuttaa aina muutamia minuutteja. En ikinä katso aikaa kellosta.
  Shampoo on aika tujua joten suojakäsineiden käyttö olisi varmaan ihan suotavaa jos ei halua violetteja kynsiä ja käsiä. Myönnän, että itse en ole koskaan käsineitä käyttänyt, mutta ehkä paremman lopputuloksen saamiseksi olisi varmaan ihan hyvä vähän paremmin vaahdottaa ja hieroa shampoo päähän. Mulla kun on montaa eri vaalean sävyä hiuksissa, niin joistakin kohdista shampoo tuntuu taittavan keltaisuutta pois paremmin kuin toisesta kohtaa. Toki sekin niin riippuu missä valossa hiuksia katsoo. Shampoo ei kuitenkaan jätä hiuksia violetiksi tai siniseksi, vaikka tosi tehokasta onkin. Tykkään myös shampoon tuoksusta.

  Jos jotain huonoa pitää sanoa, niin shampoo ehkä vähän kuivattaa hiuksia joten jokaisella suihkukerralla tuotetta ei tule käyttää ja olisi hyvä pitää huolta esimerkiksi hiusten latvoista. Tämä ei tosiaan ole mikään ammattilaisen tai hiustuntijan mielipide, mutta jos haluat keltaisesta väristä hiuksissa eroon, niin kannattaa tämä shampoo pitää mielessä ja laittaa testiin. Ainakin tämä toimii minulla!


Oletteko te testanneet tuotetta? Onko se toiminut teillä? Onko teillä jotain muuta lemppari hopeashampoota, jota voisitte suositella?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sullakin toimii! :) On kyllä hyvä jos löytää jonkun hyvän tuotteen, josta tulee sit sellanen luottotuote. Ite ainakin oon niin sellanen et harvoin vaihdan hyväks todettua tuotetta vaan ostan aina samaa tuttua ja turvallista. :D

   Poista
 2. Tää toimii kyllä, mut ei vaan pysty käyttämään :( Oon allergisoitunut pahasti MIT:lle ja tää lisäks kuivattaa kyllä pahasti, harmi! Korvaava tuote etsinnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onpa inhottavaa! :( Mä en oo huomannu, että ihan hirveästi omia hiuksia kuivattaisi, mutta jonkin verran tosiaan latvat ovat huonommassa kunnossa. Toivoittavasti löydät korvaavan tuotteen! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan