Slider

Throwback style - Syyskuu 2012-2018

maanantai 3. syyskuuta 2018

2012. Muistan kun kaupoissa oli tollasia paksumpia farkkulegginssejä monessa eri kirkkaassa värissä ja ostin sitten vaihtelun vuoksi sellaisia. Ei tää nyt mitenkään huono asu ole, mutta nykyään pukeudun vähän yksinkertaisempiin väreihin. Toppaliivi oli myös yksi vaate, mitä en tänä päivänä vieläkään ymmärrä. Onhan se kivan näköinen, mutta sitten se kylmyys käsille jos ei ole jotain villapaitaa päällä! Tässäkin mulla on tosi ohut paita ja oon silti kävelly kouluun. Tästä asusta mulla ei ole mitään enää jäljellä enkä varmaankaan pukisi päälleni vaikka ihan kivalta tää näyttääkin, mut ei vaan enää ole yhtään mun tyylinen asu.
2013. Sama toppaliivi tämänkin vuoden kuvissa. Asu on ihan perus mun tyyliä siihen aikaan: legginssit ja joku pidempimallinen paita. Jotenkin surullista näissä kuvissa on se, että tuo vartalonmyötäinen paita ei tainnut päätyä mun päälle kovin montaa kertaa, koska ajattelin etten voi sitä käyttää, koska olen liian lihava. Terveisin tuosta olen lihonut melkein 10 kiloa tähän päivään (en siis laskenut raskauskiloja) :D Halusin vaan sanoa, että jokaisella meistä on ne omat epävarmuudet omaa vartaloa kohtaan, mutta se ei välttämättä ole totuus. Nyt kun katson näitä kuvia, niin en ymmärrä miten olen voinut ajatella noin! Paita näyttää hyvältä ja jos nyt vähän on jotain vatsamakkaroita niin mitä sitten? Ei tarvitse olla mallinmitoissa voidakseen käyttää tietynlaisia vaatteita! Voisin pukea tämän asun päälleni, mutta en tuota toppaliiviä!
2014 Ensimmäinen kuva on otettu raskausajalta, kun odotin esikoistamme (oisko ollut rv 26 tms). Siihen aikaan yritin päästä pukeutumisessa mahdollisimman helpolla, koska en halunnut kuluttaa raskausvaatteisiin hirveästi rahaa. Jalassa on äitiysfarkut ja muuten olen suosinut kerrospukeutumista, sillä päältä taitaa löytyä peräti toppi, t-paita, farkkutakki ja toppaliivi. Ja joo takit ei enää mahan takia mennyt kiinni joten siksi tällainen versio. Farkkupaita mulla on edelleen tallella ja sitä olen käyttänyt ahkerasti. Vaikka asussa on paljon kaikkea niin se on kuitenkin käytännöllinen syysasu kylmemmille ilmoille joten jatkoon tällee raskausaikana. Muuten en tiiä onko tarpeellista tuohon kaikkeen vaan valitsisin sellaisen takin, joka menee kiinni. Haha.

2015. Jotenkin tykkään tästä asusta paljon ja hiukan kyllä harmittaa, että tuon takin/trenssin olen laittanut kirpputorille, koska sille ei vaan ollut käyttöä. Oisin voinut käyttää kyllä hiukan enemmän. Tuon tyyppisiä kenkiä multa löytyykin ja ne on syksyisin ja keväisin ihan lemppareita ja tuo kivaa ryhtiä asuun. Asusta ei ole pahaa sanottavaa joten jatkoon.

2016. Sitten taas raskausasukuvia, joissa odotan tällä kertaa meidän tytärtämme. Päällä on kirppikseltä löytämä Mamaliciouksen äitiyshuppari, jota olen käyttänyt tässäkin raskaudessa. Harmitti vaan, että onnistuin hupparin sotkemaan pienen läntin kynsilakkaa, jota en ole saanut millään konstilla pois. Noista kengistä en tykkää tässä asussa joten ne vaihtaisin pois, mut muuten kiva asu.

2017. En osannut päättää kumman asun olisin ottanut tarkasteluun, niin otin molemmat. Yleensä otan asukuvat kerran kuussa, mutta on ollut vuosia, että niitä kuvia on otettu enemmän joten mennään näillä molemmilla. Ensimmäinen asu on mun mielestä tosi kiva ja odotan sitä päivää, kun saan taas kaivaa nuo mun luotto Molly -farkut jalkaani synnytyksen jälkeen. Tykkään paidasta myös, vaikkei se olekaan hirveän usen päätynyt päälleni.
  Toinen asu on otettu bloggaajien miitistä ja tämäkin oli tosi kiva. Vaatteet löytyy edelleen kaapista ja voisin ehdottomasti pukea päälleni. Tämä asu on myös varmaankin mun lemppari näistä kaikista. Tykkään hirveästi viininpunaisesta ja tuosta bombertakista! Farkkujen käyttöönottoa odotan myös paljon.

2018. Sitten uusimpaan asuun, joka on otettu nyt viime viikonlopulta. Näitä kuvia katsellessani huomasin, että oonpas muuten ihan turvonnut erityisesti kasvoista ja kyllä olisin jo valmis synnyttämään tuon meidän vauvan! Tämä asu on samankaltainen kuin tuo vuoden 2017 toinen asu, mutta raskausmahan kanssa. Mun mielestä sifonkipaita ja bombertakki vaan toimii yhdessä ja nimenomaan musta ja viininpunainen. Asu on jo vähän syksyisempi nilkkureiden ansiosta. Näitä kuvia tulee sitten myöhemmin lisää tänne blogin puolelle.

Löytykö teiltä lemppariasua näistä syyskuun asukuvista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan