Slider

30 kysymystä ja 30 vastausta

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Hei! Blogeissa on pyörinyt haaste, jossa vastataan kolmeenkymmeneen kysymykseen, ja päätin tähän haasteeseen tarttua itsekin. Asukuvat on lokakuulta ja yritän saada vaatekaappiini lisää viininpunaista, koska se vaan mun mielestä toimii mulla. Ostin tuon paidan noin kuukausi sitten Vero modasta ja tykkäsin siitä paljon. Se on vähän lyhyempi huppari, niin se menee täydellisesti korkeavyötäröisten farkkujen kanssa. Mutta nyt asukuviin ja itse kyselyyn:
Avioliittoja: Yksi, mikä on kestänyt tähän asti 7 vuotta. Oonkin ollut naimisiin mentäessä suht nuori, kun olin 19-vuotias. Olen kirjoittanut siitä erillisen postauksen.

Lapsia: Kolme. 2014, 2016 ja 2018 syntyneet. Nuorin on tosiaan reilun kuukauden ikäinen.

Kihloissa: Joo, mulle kihlaus on lupaus avioliitosta joten ennen naimisiinmenoa mua kosittiin.

Lemmikkejä: Ei ole, enkä tiedä tuleeko koskaan. Ei ainakaan tähän elämäntilanteeseen ja tähän asuntoon.

Leikkauksia: Ei mua ole leikattu kertaakaan. Onneksi, koska pelkkä tikkien laittaminenkin on hirveää!

Tatutointeja: Ei ole yhtään. En hirveästi pidä tatuoinneista, ainakaan sellaisista isoista. Pienet tatuoinnit on kivoja, mutten ehkä itse laittaisi.


Lävistyksiä: Korvissa on molemmissa kolmet reiät, mutta harvoin pidän niissä korviksia. Nenäkoru mulla on ollut jostain 16-vuotiaasta asti.

Muuttoja: En erityisemmin pidä muuttamisesta joten onneksi olen muuttanut elämäni aikana vain kolme kertaa. Lapsuuden kodista opiskelijakämppään, sieltä mun ja Timon yhteiseen vuokra-asuntoon ja sieltä tähän nykyiseen omistusasuntoon.

Ottanut lopputilin: No en varsinaisesti kertaakaan. Yhdessä paikkaa mulla oli määräaikainen työsopimus ja kerroin ennen sen päättymistä, etten enää jatka heillä töissä. Olisin kyllä aika todennäköisesti saanut jatkaa siellä.

Ollut saaressa: Oon ollut monta kertaa.

Autosi: Meillä on kaks autoa: Renault megane ja Peugeot 508, jotka molemmat on farmariautoja. Itse ajan Peugeotilla. Yritetään koko ajan etsiä uutta autoa, jonne mahtuisi kolme turvaistuinta takapenkille. Ei oo mikään helppo tehtävä ja sitten pitäisi vielä löytää sopivan hintainen auto hyvillä varusteilla.

Ollut lentokoneessa: Monesti saan kuulla tästä ihmettelyjä, mutta en tosiaan ole ollut elämäni aikana kertaakaan lentokoneessa.
Onko joku itkenyt vuoksesi: On varmaankin.

Ollut rakastunut: Koko ajan eikä loppua näy!

Ollut ambulanssissa: Kerran kävin istumassa kyydissä, kun multa tarkastettiin hengitys yms, kun oli jostain syystä hengitysvaikeuksia. Mua ei kuitenkaan kyyditetty sillä minnekään joten sain vaan ohjeeksi seurailla tilannetta.
Luistellut: Hyvin vähän. Luistimet multa kyllä löytyy, mutta enpä ole niillä juuri luistellut. Pienenä olin jossain taitoluistelu kerhossa.

Surffannut: En ole.

Ajanut moottoripyörällä: En ole, enkä ole edes ollut kyydissä vaikka veljellä olikin semmonen monta vuotta.

Ratsastanut hevosella: Muutamia kertoja. Se on kyllä ihan mukavaa!

Lähes kuollut: Ala-asteella meinasin kuristua koulun kiipeilytelineeseen, kun jäin hupusta/hupun naruista jotenkin roikkumaan, mutta en tiedä oliko siinä kuolema lähellä. Onneksi oli kavereita siinä, jotka autto.

Ollut sairaalassa: En oikeastaan muuten, mutta synnyttämässä oon ollut kolme kertaa ja viettänyt siellä öitä sen vuoksi.

Suosikkihedelmä: Ei mulla oikeastaan ole sellaista suosikkihedelmää, mut omenat ja banaanit on ihan jees!

Aamu vai ilta: Vaikea muuten sanoa, koska tykkään herätä aamulla aikaisin jos oon nukkunut yön hyvin. Silloin tuntuu, että saa paljon enemmän aikaiseksi. Mutta toisaalta tykkään illoista sen jälkeen, kun lapset on nukkumassa, niin saa hetken omaa aikaa.
Lempiväri: Viininpunainen ja armeijan vihreä.

Viimeisin puhelu: Äiti mulle soitteli meidän tytön synttärilahjasta.

Viimeisin viesti: Veli laitto viestiä Vimman verkkokaupan alennuskoodista.

Kahvi vai tee: En muuten ymmärrä, että miksi oletetaan, et jos ei juo kahvia, niin juo teetä? Kahvia en juo ollenkaan, mut tee on kyllä ihan jees. Usein otan kyllä ihan mehua tai vettä.

Kissa vai koira: Kissaihminen oon kyllä enemmän!

Paras vuodenaika: Ehdottomasti kesä! Syksy on kaunis väriensä vuoksi, mutta viime kesä oli aivan ihana +30 asteiden helteiden vuoksi!
Takki: Kirpputori/H&m | Paita - Vero moda (Uusi) | Farkut - Gina tricot | Kengät - Vamsko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan