Slider

Keittiö

tiistai 14. huhtikuuta 2015


Tässä ois muutama otos meidän tämän hetken keittiöstä. Kun katselin tämän asunnon kuvia netistä, ihastuin oitis tähän keittiöön, koska olen aina halunnut vaaleat kaapinovet ja tummanruskeat pöytätasot. Lisäksi keittiön pohjaratkaisu oli mun mieleen, kun aikaisempi keittiö oli ahdas käytävämallinen. Tässä on muutenkin paljon pöytätilaa verrattuna meidän edelliseen vuokra-asuntoon ja tiskikoneesta ehdoton plussa! Ei enää tiskausta! Kyllähän me reilu kolme vuotta ehdittiinkin tiskaamaan joten tiskikone oli kyllä ehdoton, kun asuntoa valittiin. Meillä sattu vielä hyvä tuuri, kun asunnossa oleva tiskikoneen malli oli "etsintäkuulutettu" valmistajalta kuumenemisvaaran takia, niin saatiin sitten hyvitystä kun hankittiin upouusi tiskikone. Tuo onkin jotain supersilence mallia ja todellakin on hiljanen!

Ainoat miinukset tässä keittiössä on pieni pakastin, sillä sen saa tunkea aina niin täyteen ettei meinaa saada enää kiinnikään. Tässä asunnossa ei ole mahdollisuutta edes toiselle arkkupakkaselle. Roskiskaappi on myös vähän epäkäytännöllinen, kun keittiön runko on alkuperäinen vuodelta -85 ja tähän on vaan vaihdettu kaapinovet ym. Kuuden hengen ruokapöydän haluaisin myös joskus, mutta se on vähän siinä ja siinä tuleeko keittiö liian ahtaaksi. Mutta muuten oon kyllä tykännyt tästä hirmuisesti! :)

10 kommenttia:

 1. Onpas kauniin ja kodikkaan näköistä! :-) <3

  www.sofialaurent.com

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunista teillä on! Mahtuisiko teille jonnekin sellainen pieni pakastinkaappi tai pieni arkkupakastin? Ne on tosi kapeita monesti. :)
  Itse harrastan paljon pakastamista. Ostan lihoja tarjouksesta ym ja pakastan. Siinä säästää paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! :) Kyllä sen varmaan sais johonkin koloon mahtumaan, kun ettis sille tilaa, mutta eri asia sitten et näyttäiskö sisustuksessa hyvältä. ;D Joo niin mäkin teen! Esim. pääsiäisen jälkeen satuin käymään salessa, niin siellä oli melkein kaikki lihat -50%. :)

   Poista
 3. Näyttää kyllä kivalta! Itsekkin haavailen isommasta keittiöstä ja vaaleista kaapinovista, mutta ehkä sitten joskus... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehkä se päivä tulee joskus :) Hyvä olla tavoitteita ja unelmia! :)

   Poista
 4. Vai pieni pakastin... Odotas kun tuut käymään meillä Vaasassa.. ;D pitää hillitä mun pakastusviettejä :(

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan