Slider

Yksitoista kysymystä

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Sain kysymyshaasteen With love, Laura -blogin Lauralta joten kiitos siitä.♥ Tarkoituksena on vastailla haastajan 11 kysymykseen ja tarkoitus olis myös haastaa lisää bloggaajia ja keksiä niille yksitoista kysymystä. Oon kuitenkin aina niin huono haastamaan ketään tai keksimään kysymyksiä, niin vastailen mielummin vaikka näihin kysymyksiin vain. :)

1. Unelmatyö?
Olen tosiaan ammatiltani sosionomi (amk) eli sosiaalialan asiantuntija. Pystymme työskentelemään tosi monissa paikoissa. Mulla ei ole tällä hetkellä työpaikkaa, minne palaisin äitiysloman jälkeen vaan kattelen sitten sen mukaan, mitä paikkoja on auki. Unelmatyöni olisi nuorten parissa, ehkä nuorten tyttöjen parissa. Tällä hetkellä mielessä olisi esimerkiksi kuraattorin työ, etsivä nuorisotyö tai työskentely esimerkiksi tyttöjen talolla.

2. Lempparivaate? Gina Tricotin Molly -farkuista on tullu ihan lempparit. Ne on niin kivat jalassa.

3. Lempibiisi tällä hetkellä?4. Viisi hyvää puolta itsestäsi? Positiivisuus, aitous, herkkyys, joustavuus ja määrätietoisuus. Yritän etsiä kaikesta aina jotain hyvää ja ensimmäisenä mulla on mielessä positiiviset kuin negatiiviset ajatukset asioista. Pyrin olemaan aito oma itseni niin kotona, seurakunnassa, blogissa, kavereiden kanssa kuin missä tahansa. En koe, että minun tarvitsee esittää mitään muuta. Oon luonteeltani myös aika herkkä. Se näkyy empaattisuutena ja herkistyn usein sekä iloisista että surullisista asioista. Yleensä se on minä, joka sanon "noo, mä voin tehdä jos kukaan muu ei tee" eli joustavuutta löytyy. Annan siis ihmissuhteissa helpommin periksi eikä minun tarvitse olla aina oikeassa. Määrätietoisuus näyttäytyy siten, että tiedän, mitä haluan ja mihin pyrin. En ole luovuttaja jos en heti onnistukaan vaan yritän uudestaan. Tähän heti perään voiskin listata sitten viisi huonoa puolta itsestä. ;D

5. Oletko koskaan mustasukkainen? Miten se näkyy? Enpä oikeastaan muuta kuin terveellä tavalla. Näyttäytyy siis parisuhteessa. Ennen oon ollut enemmän, mikä on johtunut täysin omasta epävarmuudesta ja huonosta itsetunnosta.

IMG_8780

6. Mistä olet ylpeä?
Tällä hetkellä siitä, että oon ajatellut välillä itseänikin ja tehnyt lähivuosina radikaalejakin päätöksiä elämääni koskien. Voin paljon paremmin ja ne ovat kyllä olleet oikeita päätöksiä. Elämää ei voi elää miellyttämällä toisia. Kun kumartaa toiselle, niin pyllistää toiselle ja joillekin ihmisille ei vaan yksinkertaisesti kelpaa mikään. Parempi siis tehdä ratkaisut omaa elämäänsä koskien niin, ettei ajattele, mitä joku toinen on asiasta mieltä. :)

7. Haluaisitko lapsia tulevaisuudessa? Tällä hetkellä mulla on tuo yks poitsu ja kyllä tulevaisuudessa haluaisin lisääkin.

kuva6

8. Missä haluaisit asua?
Omakotitalossa maalla. Järvenrantatonttikin ois ihan jees jollain rantasaunalla ja paljulla, mutta kaupungista haluaisin pois ensisijaisesti. :)

9. Minkälainen olit 15-vuotiaana? Epävarma itsestäni, liian sinisilmäinen ja kiltti. Itsetuntoni oli todella huono, en arvostanut itseäni ollenkaan ja ihmettelin, kuinka Timo jakso kattoa mua kuukaudesta toiseen. Ysiluokka oli kyllä kivaa aikaa ja tutustuin uudella tavalla moniin mun luokkalaisiin ja rinnakkaisluokkalaisiin. Olin aika huoleton ja silloin tuntui, että koko maailma oli avoinna. :D

IMG_4920

10. Aamurutiinisi?
Tällä hetkellä lapsen aamurutiinit menee mun edelle ja ite yritän siinä sivussa jotain tehdä. :D Mutta herään joskus 8-11 aikoihin. Pojan syötön ja vaipanvaihdon ym. aamutoimien jälkeen laitan pojan hetkeks leikkimatolle tai sitteriin, jonka aikana pesen kasvot, hampaat, harjaan hiukset, vaihdan vaatteet ja syön. Jos oon menossa jonnekin, niin myös meikkaan. Muuten en jaksa meikata. Yleensä kuuntelen myös radiota samalla.

11. Lempiblogisi? Luen todella montaa blogia, mutta tällä hetkellä lemppareita ovat esimerkiksi: Sonja Tuulia K, Pieniä unelmia elämästä, Annika O, Something different, Under my umbrella ja Saijis jne.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus ja hyvin olet vastannut kysymyksiin. :) Ihanaa jos teillä lapsi antaa nukkua 8-11 asti, meillä herätään aina 6lta. :D Tykkäsin erityisesti tuosta miten vastasit tuohon 6kysymykseen, että mistä olet ylpeä. Juuri noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit! :) Heh, joo mut uskon, että meillä se vielä muuttuu kunhan poika löytää rytminsä. :D Nyt se menee nukkumaan 11-12 aikaan. Ois kyl ihan jees, et menis vähän aikasemmin nukkuu. :) Juu joskus vaan täytyy tehdä elämää koskevia päätöksiä muiden mielipiteistä riippumatta, sillä meillä on kuitenkin vain yksi elämä elettävänä. :) Ei se aina helppoa ole, mutta ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin muiden miellyttäminen. :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus, tykkään kovasti! Sinulla on kyllä tämä blogikin todella kiva kaikin puolin :) Heti kun alan omaa blogia kirjoittamaan jossain vaiheessa, niin toivon sinut lukijakseni! :) Hyvää pääsiäistä, Jenni! Mitä aiot pääsiäisenä tehdä? Itse menen varmaan Laihialle miehen vanhempien luo, toiveena pikkunoitien näkeminen, kun täällä Tampereella he kävivät jo sunnuntaina enkä ehtinyt heitä näkemään. :(

  - Emelia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emelia! :) Tuu ihmeessä sitten linkittämään blogisi tänne mun blogiin, kun sen perustat.:) on kiva tutustua aina uusiin blogeihin! Itse olen tällä hetkellä vanhempieni luona ja tarkoitus on muutenkin käydä sukulaisilla.:) Toivottavasti näät pikkunoitia tällä kertaa! Hyvää pääsiäistä myös sulle! :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus :) nää fakta jutut ja kysymykset on aina kivoja koska silloin oppii eniten itse bloggaajasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että pidit! :) se on kyllä totta, että nää postaukset kertoo bloggaajasta paljon! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan