Slider

Vagabondit kirpputorilta

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Oon yrittäny kattella uusia kenkiä kirpputoreilta, mutta vielä ei ollut tullut mitään kivoja ja oikean kokoisia vastaan. Tää on niin säälittävää oikeasti, koska Timollakin on enemmän kenkiä, mitä mulla! Maanantaina kuitenkin kävin kirpputorin nopeasti kiertämässä, kun poika kauppareissun päätteeksi nukahti autoon. Löysin sitten sieltä kivan näköiset kengät, joissa luki Vagabond ja koko sattui olemaan mun koko. En ole mitenkään merkkien perään vaan ostelen kenkiä milloin mistäkin, mutta googlettelin kyseiset kengät ja niiden alkuperäinen hinta uutena on 89€ ja nyt kirpparilla niiden hinta oli 10€. Kengät sopivat hyvin jalkaan ja muutenkin ne olivat ihan hyvässä kunnossa vielä joten nappasin ne mukaan. Ei siis mikään turha kirpparireissu tällä kertaa.

Yhdistinkin kengät heti asuun. Nää sopii mun mielestä niin hyvin mustien farkkujen tai legginssien kanssa. Asukuvat ei oikein tee oikeutta kengille, mutta näillä mennään. Oon aika mukavuuden haluinen ja tästä farkkupaidasta on tullu mun lemppari jo raskausaikana. Tää on kiva vaan heittää "takiksi" erilaisten toppien päälle. Tämä kuvassa näkyvä sifonkitoppi onkin vielä näillä keleillä liian kylmä.

Farkkupaita - kirpputori/H&m | Sifonkitoppi - kirpputori/H&m | Farkut - Gina tricot | Kengät - kirpputori/Vagabond

8 kommenttia:

 1. Hei, mullon justiin tollaset samanlaiset kengät, noi on tosi kivannäköset ja vielä kivemmat jalassa! :) Mäki oon tosi huono ostaa kenkiä.. ja sillon ku päättää mennä niitä ostaa nii ei tietenkää löydy sellasia mitä haluais! :-D Mut hei, tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl kivat jalassa, ihan totta! :) Hah, toiki on niin tuttua et ku päättää mennä ostamaan jotkut kengät ku tarttis, niin ei löydy sit millään. :D Kiitos paljon Essi! :)

   Poista
 2. Noi on kivat kengät! Oon itsekkin niitä katsellut, mutta ikinä en ole raskinut ostaa, kun en ole niitä kuitenkaan niin paljon halunnut:) Hyvään hintaan löysit noi kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin munkin mielestä! En itsekään 89 euroa maksais, mut kymmenen euroa ei ollu kyl paha :)

   Poista
 3. Upeat kengät♥♥ Eikä tosiaan ole ollut paha hinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ ne on kyl tosi kivat ja nyt ku oon niitä pitäny, niin on kyllä tosi kivat jalassakin :)

   Poista
 4. Tosi kivat kengät, eikä ole hinnalla pilattu! :D
  Vagabondit on kyllä niin kivanlaatuiset kengät että vaikka sillä normihinnalla joutuisi ostaa - on sen arvoista! :)

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ei kyllä ollu hinnalla pilattu! :D Vaikuttaa ainakin hyviltä kengiltä, mitä oon nyt käyttänyt. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan