Slider

Synttäreitä

torstai 16. huhtikuuta 2015

Tuossa tiistaina käytin aamupäivän leipomiseen, sillä Timolla oli synttärit. Oltiin sovittu, että mennään iltapäivällä Amarilloon syömään, mutta tää leipominen oli ylläripylläri. Leivoin elämäni ensimmäisen kerran itse keksiä ja jos oisin tienny, että se on noinkin helppoa, olisin leiponut keksiä enemmänkin! Nappasin vaan jonkun ohjeen netistä, joka kuulosti herkulliselta. Testaukseen pääsi tämä suolapähkinä-valkosuklaakeksi -resepti.

Pitihän mun leipoa vielä joku kakkukin ja perinteisen kermakakun sijaan päädyin valitsemaan daim-juustokakun. Kannattaa muuten kattoa reseptit etukäteen eikä vasta kaupassa! Mä yritin kaupassa ollessa googletella hyvää reseptiä ja ajattelin yhdistäväni monta reseptiä, kun sopivaa ei löytynyt. Löysin kuitenkin tämän reseptin, jota vähän muuntelin. En laittanut keksipohjaan kanelia ja lisäsin 20 g rasvaa. Muuten taisin käyttää samaa ohjetta. Pohdin aluksi, että pitäisikö tehdä perus Digestive -keksipohja Domino -keksien sijaan, mutta oli tuo kyllä hyvää, ehkä vähän liian makeaa.

Me ei nykyään enää välttämättä osteta toisillemme mitään synttärilahjoja, ellei satu sitten olemaan jotain mielessä, jota toinen tarvitsisi tai toivoisi. Tärkeämpää on meille yhdessä vietetty aika ja hyvä ruoka. Tällä kertaa mun mielessä oli kuitenkin GFM:n cd, joka Timolta/meiltä vielä puuttui. Tämä sattuu olemaan vielä meidän molempien yksi lempparibändeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan