Slider

Rento sunnuntai

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015Tänään oli jotenkin tosi ihana aamu, vaikka heräilinkin pojan kanssa jo ennen kahdeksaa. Ehdin pyykätä, leikkimään ja nukkumaan päikkäritkin leikkimatolla pojan kanssa. Kun Timo vihdoin nousi ylös, niin mä siirryin sänkyyn makoilemaan ja lueskelemaan blogeja. Se, mikä tästä aamusta teki niin ihanan, oli kiireettömyys. Ei tarvinnut mennä yhtään minnekään. Sitä usein hankkii itsellensä ohjelmaa jo heti aamusta. Vaikka tänään ja eilen oonkin siivonnu ihan kiitettävästi ja laittanut mm. sohvan päälliset pesuun ja vaihdoin makkarin järjestystä (taas kerran..), niin silti on ollu ihana viikonloppu.

Hassua muuten, että oon monta vuotta puhunut siitä, etten tarvitse tablettia. Oon ajatellut, että mulle riittää aivan hyvin tietokone ja älypuhelin, mutta tänään sängyssä makoillessani ajattelin, kuinka ihanaa ois selata blogeja ja Pinterestiä tabletista kuin pienestä kännykän näytöstä. Sen aika ei kuitenkaan ole nyt, ehkä joskus tulevaisuudessa. Ja ehkä sitä ennen hankin uuden kannettavan. Tämän nykyisen ostin ylioppilaslahjarahoilla viitisen vuotta sitten ja se alkaa vedellä viimeisiään. Akkuhan tässä on ollu sökönä ja kauan ja tämän täytyy olla kytkettynä pistorasiaan kokoajan. Nyt tää on kuitenkin alkanut olla tosi hidas, vaikka siitä ei kovin kauaa ole kuin tämän olen formatoinut. Ehkä teen sen tässä uudestaan ja kattelen sitten, mikä on tuomio. Toivottavasti tää ei kuitenkaan vielä pimahtais kokonaan, koska just käytin aika ison summan rahaa yhteen juttuun. Nimittäin tilasin tässä viime viikonloppuna Saksasta paketin, josta oon haaveillut kauan. Sen pitäis tulla ens viikolla, niin sitten te kuulette, minkä hankinnan oon tehnyt. ;)

Kävästiin tuossa muuten äänestämässä ja samalla pienellä vaunulenkillä. Tarkoitus ois tässä illalla seurata vaalituloksia ja käydä saunassa. Eli ihan tällaista rentoa olemista. Mitäs teidän sunnuntaihin? :) Kävittekö äänestämässä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan