Slider

Talveen valmistautumista

torstai 6. lokakuuta 2016

  Löysin itselleni kirpputorilta Onlyn vihreän talvitakin. Tämä oli kiva löytö, koska mulla on ennestään pitkän mallinen talvitakki, niin tämä on lyhyempi. Lisäksi tuo karvahuppu oli aivan ihana! En malta odottaa, että kelit kylmenee ja saan vatsan pois, niin voin alkaa tätä käyttää muutenkin kuin auki. Maksoin tästä vain kymmenen euroa. Oon todella vähän ostanut itselleni vaatteita raskausaikana, koska vartalo kuitenkin muuttuu paljon ja mulle on tärkeää, että voin kokeilla vaatetta, miltä se näyttää mun päällä. Ison vatsan kanssa on hiukan hankala kokeilla joitain vaatteita. Täytyy kyllä myöntää, etten edes muista mitä vaatteita mulla olikaan, kun oon suurimman osan vaatteista laittanut varastoon.
  En ole pitkään aikaan tehnyt edes kirpputorilöydöistä postauksia, koska oon lähinnä ostellut pojalle leluja ja pelejä, niin en koe tarpeelliseksi niitä esitellä. Tänään viimeksi kävin kiertämässä kolme Seinäjoen kirppistä, mutta mukaan ei tarttunut muita kuin laukku, jonka esittelen seuraavassa asupostauksessa paremmin.
  Täytyy kyllä myös tähän samaan postaukseen hehkuttaa Ellinooran Elefantin paino biisiä. Ihan huikea! Biisi on kivan monipuolinen, jolloin Ellinooran ääni pääsee oikeuksiinsa. Tykkään!

Mitä mieltä ootte takista? :)

6 kommenttia:

 1. ihana takki, hyvän löydön olet tehny!! :) Vihreä väri sopii sinulle tosi ihanasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tuo vihreä on kyllä yks mun lempiväreistä pukeutumisessa :)

   Poista
 2. Kiva takki ja edullinen vielä, kun näyttää hyväkuntoiselta! :) Itse ostin Seppälästä pitkästä aikaa itselle talvitakin... En ole moneen vuoteen sieltä mitään vaatteita itselle kyllä löytänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo se oli kyllä tosi hyvässä kunnossa, että varmaan aika vähän pidetty. Harvemmin mäkään Seppälästä löydän mitään, mutta kiva juttu, että löysit kuitenkin talvitakin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan