Slider

Muutama sisustuslöytö

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Sisustaminen vaatii kyllä kärsivällisyyttä ja välillä tuntuu, että tuleeko tää koskaan valmiiksi. Jos raha kasvais puussa, niin varmaan ostelisinkin kaikki jo heti. :D Mutta koska näin ei ole, niin tää on tällaista pikku hiljaa tapahtuvaa. Tuossa viikonloppuna käytiin läpi kaappeja ja saatiin ihan kivasti tyhjättyä niitä kaikenlaisesta turhasta. Myönnän, että tuun ihan älyttömän iloiseksi kaikista uusista sisustustavaroista, mutta liika on myös liikaa ja sen takia yritän myös kierrättää tarpeettomia tavaroita. En halua olla mikään himohamstraaja, vaikka säästänkin muistoja esim. ala-asteelta. :D Joka tapauksessa, tässä siis muutama viime aikainen sisustuslöytö.

Tämän postauksen otsikko johtaa heti harhaan, koska tämä tarjotin oli kaveriltani lahja uuteen kotiin eikä oma sisustuslöytöni. Kiitos vielä, mikäli luet. ;) ♥ Olin itseasiassa yrittänyt metsästää tämän tyylistä tarjotinta, mutta enää ei tarvitse. Tämä tarjotin vilahtikin jo edellisessä postauksessa.

Yllättävää, mutta Clas Ohlsonista on alkanut tulla mun lempikauppa sisustukseen liittyen. Sieltä olisin voinut ostaa vaikka mitä! Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos et oo aikasemmin käynyt. Tämän tyylistä pyykkikoria olen yrittänyt etsiä kauan ja vihdoin löysin mieleisen kyseisestä kaupasta. Tää on vielä siitä kätevä, että tämän alla on pyörät, niin tätä voi liikutella vapaasti huoneesta toiseen. Lisäksi tykkäsin tuosta köysirivasta. Tosin ajattelin, että toisella puolella ois ollut samanlainen, mutta ripoja olikin vain tämä yksi. Tää makso jotain 16€.

Tämän puisen sisustuskuution löysin kirpputorilta hintaan 2€. Mähän tykkään kaikenlaisista tämän tyylisistä sisustusjutuista ja tämä oli kivan erikoinen joten nappasin sen koriini. Toisella puolella tätä kuutiota on vielä teksti "Home is where they love you".

Tämä Pentikin servettiteline oli myös kirpputorilöytö ja maksoi 5€. Meillä on paljon servettejä, mutta en ole koskaan saanut niitä hienosti esille, koska teline on puuttunut. Nyt ei siis ole enää sitäkään ongelmaa. Tämä löysikin heti paikan meidän ruokapöydästämme.

6 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Tuo pyykkikori on tosi ihana!!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö yhtään mistä tuo tarjoitin ois ostettu? :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja! Munkin tekisi mieli ostella kaikkia sisustusjuttuja koko ajan, mutta pitää vähän hillitä itseään haha :D Varsinkin sisustustyynyt ja pyyhkeet sekä lakanat on mun heikkous! Vaihtelwn välillä esillä olevia sisustusjuttuja, niin en raaski luopua piilossa olevista :D Onneksi niitä ei ole paljoa! Ja mustakin kivoja sisustusjuttuja löytää yllättävistä paikoista, esim. juuri Class Ohlson ja täällä Mikkelissä on myös joku halpis Euro kauppa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo sitä joutuu kyllä itsekin hillitsemään itseään ja sit luopumaan joistakin, ettei kaapit pursuile sisustustavarasta, joka ei ole esillä. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan