Slider

Random photos

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Mä kuvailen kameralla paljon ja kuvakansiot täyttyvät myös sellaisista kuvista, joita en välttämättä ota mitään erityistä postausta varten. Ne kuvat ovat vain satunnaisia otoksia arjen keskeltä. On kuitenkin kiva päästä jakamaan myös tällaisia kuvia, niin aattelin jakaa niitä sitten yhden postauksen verran.

Nämä molemmat kuvat ovat helmikuulta. Aurinko paistoi pitkästä aikaa oikein kunnolla, niin lähdin kameran kanssa vaunulenkille. Laskiaispullia syötiin meillä viikko ennen oikeaa laskiaista. Jostain kumman syystä luulin laskiaisen olevan jo kyseisenä viikonloppuna, kun kaupoissakin mainostettiin laskiaispullia...

Mua harmittaa tää peplum-paita ihan sikana! Ostin tän raskausaikana kirpputorilta ja kokeilinkin tätä, mut ison mahan takia en sitten huomannut, että tämä onkin tällaiselle pitkäselkäiselle liian lyhyt. Karu totuus iski vasta synnytyksen jälkeen. On niin vaikea löytää täydellistä pitkähihaista peplumia. Tykkäsin älyttömästi tämän vetoketjuyksityiskohdasta selässä.

Oon pikku hiljaa laitettu täällä tavaroita ns. omille paikoilleen. Vielä pitäis tauluja ym. laittaa seinille. Jotenkin, kun on oma asunto, niin ei viittis hirveästi tehdä turhia reikiä seiniin. Sen takia mietin hirveän tarkkaan mihin minkäkin sisustusjutun asetan. :D Lisäksi suunnitteilla on yks isompi sisustusjuttu, mutta siitä kuulette sitten myöhemmin, kun/jos saan sen toteutettua olohuoneeseen. :)

Ollaan jo monta vuotta ajateltu, että pitäis hankkia videokamera. Ainakin viimeistään sillon, kun tulee lapsia. Mua on pienenä kuvattu paljon ja ne ovat olleet arvokkaita muistoja. Pojan syntymän aikoihin oli niin paljon kaikkea et tää sitten unohtu, mut nyt viikonloppuna käytiin Anttilasta hakemassa yks jäsen lisää meidän Canon-perheeseen. Oon ottanu videopätkiä järkkärillä ja kännykälläkin, mutta tuossa Canon EOS 1100D:ssä ei ole videossa automaattitarkennusta, mikä on kyllä tosi tympeää. Jos siis esimerkiksi kuvatessa zoomailee, niin täytyy koko ajan käsin tarkentaa... No tässä videokamerassa ei ainakaan ole sitä ongelmaa!

Nää on näitä kuvia, kun kotona ollessa nappasen arjen lomassa muutaman kuvan itsestäni peilin kautta. Tässä siis vähän kotilookkia. Jos lähden jonnekin, niin saatan pukea esim. farkut päälleni, mutta kun tuun kotiin, niin ensimmäisenä vaatteet menee vaihtoon. En vaan tykkää olla kotona missään kiristävissä vaatteissa vaan mahdollisimman rennoissa.

Yks päivä mulla kävi kylässä mun lukioaikaisia kavereita ja ne toi meille lahjan uuteen kotiin.♥ Ihana huomata, että vaikka ei nähtäis pitkään aikaan, niin lahjavalinta ainakin meni ihan nappiin mun makua ajatellen: beigeä, valkoista, tähtiä ja maalaisromanttista sisustusta.♥ Kiitos! Nää tulikin heti käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan