Slider

Toinen reissupäivä

perjantai 31. heinäkuuta 2015

  Kirjottelin tässä postauksessa meidän Etelä-Suomen reissun ensimmäisestä päivästä ja tässä tulee sitten tämä toinen päivä. Yövyttyämme Espoossa Radisson blu hotellissa, jatkoimme aamulla matkaa kohti Helsinkiä ja Korkeasaarta. Eihän meidän 7kk ikäinen poikamme hirveästi siitä mitään ymmärtänyt, mutta me aikuiset tykkäsimme. Itse en ollut käynyt siellä koskaan ja Timo oli joskus ala-asteen luokkaretkellä. Oli kyllä ihan mukava nähdä esimerkiksi tiikeri, leijona, kameleita ja kenguruita. Yllätyin, että kameli oli niin iso eläin! Korkeasaaren maasto oli tosi mäkinen ja kyllä siellä kuntoa koeteltiin.

  Korkeasaaren reissun jälkeen lähdimme Helsingin keskustaan. Huomaa kyllä, että tykkään itse paljon pienemmistä paikoista, sillä esimerkiksi Stocmannilla, Kampissa ja Forumilla alkoi ahdistaa, kun kauppoja oli niin paljon, mutta ei oikein löytänyt mitään, kun ei tuntenut paikkoja. Myös vaunujen kanssa liikenteessä oleminen tuo aina omat haasteensa, kun joutuu etsimään tosi usein toisen reitin portaiden vuoksi.
  Olimme sopineet treffit illaksi meidän kaveripariskunnan luokse Vantaalle ja siellä meillä meni sitten koko loppu perjantai-ilta. Oli mukava kyllä nähdä pitkästä aikaa heitä ja vaihdella kuulumisia! Meidän alkuperäinen tarkoitus ei ollut olla reissussa vain yhtä yötä, mutta suunnitelmiin tuli muutoksia ja ajoimme sitten suoraan Seinäjoelle yöllä. Myönnetään, että tungimme kahteen päivään paljon tekemistä ja ois ollut kiva kierrellä kaikkia ilman kiirettä. Mutta oli silti onnistunut reissu. :)2 kommenttia:

  1. Teillä on ollut mukavanoloinen reissu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä tosi mukava, vaikka enemmän ois saanu kyllä olla aikaa, ettei ois tarvinnu kiireessä olla koko ajan. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan