Slider

Uusia juttuja kotonamme

maanantai 3. elokuuta 2015

Hei! Tulin esittelemään pari uutta juttua meidän kotoa ja muutamat huonekalut ovat saaneet uusia paikkoja. Meillä enää harvoin on näin siistiä, kun ei vaan yksinkertaisesti ehdi siivota paitsi ehkä iltaisin silmät ristissä. Sekös mua harmittaa, koska oon niin järjestelmällinen enkä hirveästi siedä epäjärjestystä ja sotkua. :D Pakko vaan yrittää pitää koti perussiistinä ja päivän mittaan siivoilla vaan pieniä juttuja.

Ikeasta ostettiin samaa sarjaa meidän sohvien kanssa oleva Ektorp -rahi. Rahi oli ainut isompi ostos reissusta tällä kertaa ja se maksoi jotain 90€ (rahi + päällinen). Rahin alla on säilytystilaa, mutta me ei olla vielä keksitty mitä sinne laitettaisiin. Tykkään tuosta kyllä kovasti, kun se toimii jalkojen pitopaikkana, laskutilana ja istumapaikkana. Mies on käyttänyt sitä kyllä lähinnä tuolina, kun se pelaa. Vaikka rahi on aika iso, niin silti se on meidän olohuoneeseen juuri sopivan kokonen, eikä se vie koko lattiatilaa. Meillä nimittäin ennen oli sellainen ruskea arkkupöytä, niin se vei vähän liian ison tilan lattiasta.

Keittiössä olemme vaihtaneet pöydän toisinpäin ja tämä järjestys toimii mielestäni paremmin kuin se edellinen. Uutta on myös poikamme tripp trapp -syöttötuoli ja se sopii parhaiten tähän pöydän päähän. Maton rullasin myös pois pöydän alta, ettei sitä tarvitse olla koko ajan pesemässä, kun tuo pikkuinen opettelee syömään. Ainoa ongelma tässä järjestyksessä on lampun paikka, sillä se ei oikein mene kivasti tuohon pöydän päälle... Täytyy miettiä mitä me sen kanssa tehdään.

Tässä oli ennen lipasto, joka vietiin makuuhuoneeseen ja tilalle tuli työpöytä ja mun bloggauspiste. Tykkään siitä, ettei mun tarvi eristäytyä toiseen huoneeseen silloin, kun oon tietokoneella.


Oon pikku hiljaa sisustanut toista pienempää makuuhuonetta pojallemme. Laitan siitä jossain vaiheessa kuvia, kun se on mielestäni valmis. (Voi kyllä mennä tovi!) Löysin kirpputorilta Amanda B:n mallistoa olevan taulun, jossa on ikivanha runon pätkä pienistä pojista. Tykkään kovasti.♥ Eikä se maksanut kuin neljä euroa. Conversen tennarit on myös kirpputorilöytö, vaikka ne ovatkin vähän isoa kokoa eikä tule käyttöön varmaan moneen vuoteen vielä. Maksoin niistä 8 euroa.

15 kommenttia:

 1. Aivan täydellinen koti teillä, upea!♥ Sulle ois haastetta mun blogissa :)

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
 2. Oi tosi ihana sisustus! ♥


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihana koti! Voi että miten kateellinen olen kuinka ihanasti oot osannut sisustaa! :)
  Tykästyin myös ihan hirmu paljon tähän blogiin, ja tallennan tämän kyllä lukulistalle niin löydän tänne jatkossakin! :)

  ♥:llä http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna, kommenttis piristi kyllä päivää!<3 :) Ja tervetuloa lukemaan! :) Sun blogin lukija itseasiassa oonkin ollu jo pidemmän aikaa :)

   Poista
 4. Vitsit teillä on ihanan näkönen koti! :-) Just tollanen raikas, kun on niin paljon valkoista. Mä tahtoisin myös enemmän valkoisia kalusteita meille, mutta kun meidän huonekalut on pääasiassa saatu joltain, eli kaikki on eri näköisiä ja värisiä keskenään... Ja Taru tykkää enemmän tummista hyllyistä, joten niillä mennään ainakin toistaiseksi :-D Oon kyllä miettinyt, jos päällystäis jonkun hyllyn sellaisella valkoisella vähän niin kuin teipillä tai kontaktimuovilla, joita nyt on näkynyt eri blogeissa, mutta en oo saanut aikaiseksi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tanja! :) Näiden huonekalujen hankkiminen on kyllä ollu pitkäjänteistä et aina sillon tällöin jotain ja facebook-kirppis ja ikea on kavereita. :D Mut pikku hiljaa alkaa olla valmista. :) Tosin oon vähän huono sit kokeilemaan värejä niin valitsen aina turvallisen valkoisen. :D Joo oon kuullu ja lukenu kans siitä dc-fix:istä. :) Sitä saa ostettua ihan jostain Prismasta ja Minimanistakin. :)

   Poista
  2. Aijaa, hyvä tietää! :-) pitääpä muistaa katella joskus kauppareissulla :-)

   Poista
 5. Näyttää oikein kivalta kyllä! :) Rahi tekee olohuoneesta just raikkaamman ja tilavamman, kuin se entinen arkkupöytä, vaikka ei sekään ruma ollut... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo ei se ruma ollut, mutta tosiaan teki olohuoneesta vähän tukkoisen ja varsinkin nyt kun siinä pitää olla tilaa pojalle liikkua ja leikkiä. :D

   Poista
 6. Haastoin sut ☺
  http://dreamsofmylife98.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html?m=1

  VastaaPoista
 7. Teillä on kyllä todella ihana koti. :) Ihania uutuuksia olette hankkineet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On tää sisustaminen kyllä tällasta ikuisuusprojektia. Ainakin itsestä tuntuu, ettei oikeen koskaan ole valmista. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan