Slider

Tämän hetken kuulumisia

perjantai 28. elokuuta 2015

  Mun piti tulla tänne julkaisemaan toisenlainen postaus, mutta tällä hetkellä ei oikein jaksaminen riitä kummempaan kuvaamiseen. Keskiviikkoiltana mulla oli tosi outo olo. Aamulla sitten mittasin kuumeen ja olihan sitä 37,4. Melkein asteen verran siis lämpöä. Myöhemmin mitatessani ei kuumetta enää ollutkaan ja olo oli suht hyvä. Sitten taas olo huononee, kaikki jäsenet on kipeät ja pää on kipeä. Tätä oloa on nyt jatkunu pari päivää. En oo kyllä muistaakseni reiluun vuoteen ollutkaan kipeänä.
  Eipä tämä huono olo vaikuta mihinkään muuhun kuin että yritän ottaa vähän rennommin. Äitiyslomasta kun ei voi jäädä saikulle, haha. Jospa saisin selattua tuon Ikean ja H&M:n uusimmat kuvastot ja ympyröidä sieltä lempparit. Onko kellään muulla tapana ympyröidä kuvastoista haluamansa vaatteet tai tavarat? Haaveillaan Ikean yhdestä sängystä, jossa on laatikot sängyn alla. Se tois meidän kotiin lisää säilytystilaa, jossa vois säilyttää petivaatteita ym. Uusi sänky ois kyllä ihan huippu. Jos ei tuo sänky, niin ainakin joku leveämpi, sillä tällä hetkellä meillä on 120cm leveä sänky. Raskausaikana sitä kaipas leveämpää sänkyä, mutta kyllä nytkin jotenkin tuntuu tosi ahtaalta. Ärsyttää, kun menin rikkomaan mun puhelimen, sillä oltiin jo vähän ajateltu, että tuo sänky ois meidän seuraava kalliimpi ostos.
  Kännykästä puheenollen teen siitä joku päivä postauksen, että mihin malliin sitten päädyin. Oon kyllä ollu enemmän kuin tyytyväinen nää pari päivää ja huomaan kyllä, että nyt on pikkasen parempi kännykkä taskussa. Tästä eteenpäin yritän pitää sitä kuin kukkaa kämmenellä ja ostin siihen suojakotelonkin!

Mut hei sellaista mulle tällä kertaa. Ootteko te jo selannu Ikean tai H&M:n uusimmat kuvastot? Löytykö lemppareita?

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi, mä just selailin yövuorossa Ikean nettisivuja ja haaveilin sellaisesta sängystä, jonka alla oli pari laatikkoa säilytystilaa :-D Sellainen olis ihan sikakätevä! Harmi, ettei tällä hetkellä ainakaan rahat riitä sellaisen hankkimiseen, mutta ehkä vielä joskus... Mä myös silloin tällöin ympyröin kuvastoista ne, mitä sieltä tahtoisin :-D Ja muistan kuinka pienenä aina innolla odotin lelukuvastoja, jotka ilmestyi joskus ennen joulua. Se oli joulun odotuksen kohokohta kun sai ympyröidä haluamansa lelut kuvastosta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen ois kyllä niin kätevä! Hassua etten oo huomannu sellasta sänkyä aikasemmin ;o Haaveita on aina hyvä olla. :) Elämä ois tylsää jos aina sais kaikki sillon ku haluais. :D Lelukuvastot tuttuja myös täällä! :)

   Poista
 2. Toivottavasti olet jo paremmassa kunnossa<3 Kummastakin kuvastosta löytyi vaikka mitä tuotteita jotka haluaisin:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävästä kommentista!♥ Ja kyllä joo olen paremmassa kunnossa! Ei onneks iskeny kunnon kuumetta päälle. :) Mukavaa, että oli mieluiset kuvastot! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan