Slider

Minimiehen huonetta

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

  Oon tässä pikku hiljaa sisustamassa meidän kolmiomme pienempää makuuhuonetta pojallemme. Täällä on vielä paljon kesken, enkä esimerkiksi ole seinille laittanut yhtään mitään. Siksi tässä postauksessa esittelenkin lähinnä yksityiskohtia poikamme huoneesta. Lelut ovat pääasiassa olohuoneessa, koska sieltä ne on helppo ottaa leikkeihin. Sitten kun poika kasvaa, niin lelut siirtyvät tietysti omaan huoneeseen.

  Pinnasänky on Ikean Sundvik mallia ja tykkään siitä kyllä kovasti. Sen yläpuolella on naulakkohylly (vaikkei näistä kuvista sitä tosin kyllä näy), jossa päällä on jotain pieniä sisustusjuttuja ja sen koukuista roikkuu soittorasia ja tämä pikkuisen body, joka oli pojalla päällä kun hän kotiutui sairaalasta.♥  Kävimme juuri viime viikonloppuna Ikeassa ostamassa neliruutuisen Kallax-hyllyn. Tällainen hylly on kyllä niin kätevä lastenhuoneeseen eikä ole hinnalla pilattu. Tämä koko (2x2) hyllystä maksaa nimittäin 29€. Hyllystä puuttuu vielä tavaroita, mutta sen päälle laitoin muun muassa poikamme ultrakuvan kehyksissä ja Brion puuauton. Kappahlin Newbie viirin oon laittamassa seinälle, kun saan kiinnitykseen tarvittavat välineet. Viirissä on muuten samaa kangasta kuin pussilakanoissakin.

  Ihan oven vieressä meillä on myös Ikeasta ostettu lipasto, joka toimii ainakin vielä hoitopöytänä pojalle. Lipastosta löytyy pojan vaatteet. Päällimmäisenä onkin uusimmat kirpputorilöydöt. Helikopteri yökkäri (1€) ja sininen jumpsuit (4€). Rakastuin tuohon helikopterikuosiin, kun saatiin nimiäislahjaksi tuota samaa kuosia olevia bodeja, niin olin onnessani kun tuo yökkäri löytyi vielä oikeassa koossa. Tämän lipaston yläpuolella meillä on pari ruskeaa hyllyä seinällä, jotka tämän asunnon edelliset omistajat tähän jätti. Niiden päällä on lähinnä kehyksiä, joissa on pojan käden- ja jalanjäljet painettuna sormiväreillä paperille.
  Hakusessa on vielä joku nojatuoli, jossa voisi lukea pojalle iltasadun iltaisin sekä myöhemmin joku pieni pöytä ja pari tuolia piirtelyä ja askartelua varten. Mutta tällaista tällä hetkellä. Jossain vaiheessa taas lisää, kunhan tämä(kin) projekti etenee. Makkariremontista ei vielä tietoa milloin aloitetaan, koska unohtu semmonen pikku seikka, että pojan synttärit lähestyy, niin en tiedä halutaanko juhlia synttäreitä remppakaaoksessa. Mutta on se edenny kuitenkin, että ollaan luultavasti päätetty jo mitä laminaattia laitetaan lattiaan. Siitä se lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan