Slider

"Sulla on sisälläs valtameren kokoinen voima, jonka sä voit oppaaksesi valjastaa"

sunnuntai 18. lokakuuta 2015


Hame - H&M | Paita - Defshop (Saatu blogin kautta) | Kengät - Kirpputori/Vagabond

  Hei! Oltiin koko viikonloppu mun vanhempien luona ja käytin sen heti hyödyksi ja kuvautin teille asukuvat tänne blogin puolelle. Alan jo pikku hiljaa tottua siihen, että käytän taas hameita, niin kokosin tällaisen vähän rennomman asukokonaisuuden tämän hameen ympärille. Mulle on käyny kerran niinkin, että menin töihin omasta mielestäni arkimekko päällä, niin asiakas kysy, että miks mulla on juhlamekko päällä... En kyllä itse pukisi sellasta ihan tavallista trikookangasta olevaa mekkoa juhliin, mutta kyllähän sitä täytyy aina miettiä, ettei asusta tule liian juhlava, kun yhdistää mekon tai hameen sukkahousuihin. Mielestäni silti hameita ja mekkoja voi käyttää huoletta ihan arkenakin. Onhan nää sitä paitsi paljon mukavemmat käyttää kuin jotkut kiristävät farkut!
  Syksy ja metsä ei ole muuten mikään paras mahdollinen yhdistelmä. Näitä kuvia ottaessa en käynyt metsässä, mutta näin maalla sitä metsää nyt on vähän joka puolella ja sisällä ollessani löysin hiuksistani hirvikärpäsen. Hyi että se lähti kyllä nopeasti lattialle. Onneksi se ei ollut vielä ehtinyt päänahkaan asti! Tein vielä saman löydön hiuksistani uudestaan, kun olin nukuttamassa poikaa vaunuilla. Harjasin sinä päivänä hiuksia aika ahkerasti, ettei varmasti mitään ötököitä jääny hiuksiin!
  Kävin myös tänään kuvaamassa auringonnousua, kun se oli niin kaunis ja kerrankin oli hyvät maisemat ja mahdollisuus käydä kuvaamassa. Auringonnousun kruunas vielä sumu. Oli kyllä tosi nättiä! Näitä kuvia laitan blogin puolelle myöhemmin johonkin postaukseen.

Mutta hei, mitäs tykkäätte asusta? :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan