Slider

Kaksituhattaviisitoista osa 1

maanantai 28. joulukuuta 2015

  Tykkään itse kovasti tehdä aina vuoden lopussa koosteen kuluneesta vuodesta joten tässäpä vuoden 2015 kooste. Tämä tulee kahdessa osassa, jotta yksi postaus ei olisi niin pitkä. Musiikki liittyy mulla aina vahvasti arkeen ja yhdistän tietyn biisin aina tiettyyn aikaan elämässäni. Siksi laitoin joukkoon muutaman biisinkin, joita oon tänä vuonna kuunnellut.


 
  Tammikuun alkupäivinä aloitin puhtaalta pöydältä ja loin uuden blogin. Enhän mä osannut olla ilman bloggaamista. Tammikuussa totuttelin uuteen vauva-arkeen, jaoin blogissa Rocky roadin ohjeen, mitä tarjoilimme poikamme nimiäisissä, ostin uuden talvitakin Vilan alennusmyynneistä, kävin hemmottelemassa itseäni parturikampaamon tuolissa ja värjäsin hiukseni. Jos oot suht uusi lukija blogissani, niin tein blogiini myös Elämäni aakkoset -postauksen, josta selviää minusta vähän enemmän.

  
  Helmikuussa blogissani oli paljon sisustusaiheisia postauksia, sillä esittelin meidän eteisen, vauvaan liittyviä asioita kotonamme ja heti perään meidän olohuoneen tapetointiurakkaa. Näin jälkikäteen, kun katsoo ennen ja jälkeen kuvia, niin kyllä tuo lautatapetti on paljon parempi kuin tuo tavallinen valkoinen seinä! Aloin pikku hiljaa toipua synnytyksestä ja kaivoin vanhoja vaatteita pahvilaatikon kätköistä. Samalla koin kriisiä tyylistäni, sillä mitkään vaatteet eivät enää tuntuneet omilta. Helmikuussa oli paljon lunta ja kävin usein vaunulenkeillä.


 
  Maaliskuussa remontoitiin vaatehuone meidän tarpeisiin sopivammaksi, esittelin mun vaatemakua pojalle ja kerroin parhaasta hankinnasta talvivauvalle. Maaliskuussa iloitsin pehmisautosta, joka oli ilmestynyt levähdysalueelle ja syötiin me maaliskuun kunniaksi ensimmäiset pehmiksetkin. Iloitsin myös rennosta ruutupaidasta, jonka löysin parilla eurolla kirpputorilta.  Huhtikuussa otin varaslähdön tulevaa kesää varten ja listasin jo tavoitteita kesälle 2015, jaoin blogissa tämän herkullisen Vaniljainen vadelma-murupaistoksen ohjeen, esittelin meidän keittiötä ja kerroin vinkkejä kirpputorilla kiertelyyn. Huhtikuussa myös yksi elämäni isoista unelmista toteutui ja ostin itselleni sähköpianon. Tein kirpputorilla hyviä löytöjä ja löysin muun muassa itselleni Vagabondin kengät. 
  Toukokuun aloitimme perinteisellä vapputorilla ja kävin parturissa värjäämässä ja leikkauttamassa hiukseni. En kuitenkaan tottunut otsatukkaan ja kasvatin sen aika äkkiä pois. Kirpputorilta löysin kivoja treenivaatteita ja sen myötä pohdin suhdettani liikuntaan. Seurakunnassa oli vuosittainen nuortentapahtuma Springfest, josta tein myös oman postauksen. Opettelin myös olemaan kiitollinen elämän pienistä asioista ja aloin pitämään kiitollisuuspäiväkirjaa.  Touko-kesäkuun vaihteessa olin juhlimassa muutamaa ylioppilasta/ammattiin valmistuvaa. Ostettiin meille grilli ja grillailtiin aika paljon meidän terassilla. Juhannusta vietin tuttuun tapaan Keuruulla ja varauduin tähän Suomen "keskikesän juhlaan" pakkaamalla paljon vaatetta mukaan. Eiks tosta aurinkolasikuvan vaatetuksestakin nää, että lämmin on ollut?! Blogissa osallistuin Sinä loukkasit minua -kampanjaan, jossa otin kantaa nettikiusaamiseen. Päivät vietin muun muassa seuraamalla aktiivisesti Fitnesspäiväkirjoja tv:stä ja tutustuin samalla näiden naisten blogeihinkin.

Mitä piditte postauksesta? Mistä asti te ootte seuraillu mun blogia? :)

2 kommenttia:

 1. Ihana koostepostaus, jään odottelemaan seuraavaa osaa innolla! Mukavaa vaihtuvaa vuotta ❤

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pidit! :) Seuraava osa onkin luonnoksissa jo, mutta julkaisu taitaa mennä ens vuoden puolelle. :) Kiitos ja ihanaa uutta vuotta sullekin!♥ :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan