Slider

Pääsiäisen parhaat ja kuulumisia

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

  Kevään saapuminen, Arvokas 2016 -tapahtuma, parisuhdeaikaa, hoitokissoja, perheen kanssa vietettyä aikaa, Kinder-muna ähky, maakuntamatkailua, kokon etsintää ja lorupussin tekemistä. Siinä mun pääsiäinen kiteytettynä.

  Oltiin pääsiäisenä maalla mun vanhempien luona käymässä. Käytettiin Timon kanssa se hyödyksi ja päästiin Alajärvelle vuosittaiseen pääsiäisen Arvokas nuorisotapahtumaan kahdestaan. Se oli virkistävää! Täällä Etelä-Pohjanmaalla virvotaan lankalauantaina, mutta mun lapsuudenkodissa ei käynyt yhtään virpojaa. Se nyt ei ollut mikään yllätys, kun naapurissa ei ole pieniä lapsia. Äiti sitten koristeli omat oksat koristeeksi.
  En muuten ymmärrä, miksi melkein joka vuosi on jossain lehdessä tms. on joku suklaamunaraati, jossa jotkut vertailee erilaisia suklaamunia, mikä on paras. Eikse oo ihan päivän selvää, että Kinder-munat on parhaita? Vai onko teillä ehdottaa jotain muuta hyvää suklaamunaa, missä nimenomaan se suklaa maistuu hyvältäkin? Nukutettiin poika autoon lauantai-iltana, käytiin kiertelemässä autolla ja yritettiin etsiä kokkoja. Pari kokkoa löydettiin, muttei menty katsomaan niitä lähempää. Tykkään kovasti autolla ajamisesta ilman päämäärää tai siis silloin kun ei tarvitse itse ajaa vaan saa olla apukuskina. En erityisemmin nauti itse autolla ajamisesta.
  Itsellä on jo jonkin aikaa ollut elämässä menossa hyvä vaihe. Oon monena aamuna ja kesken päivänkin havahtunut siihen, kuinka onnellinen oon ja kiitollinen siitä mitä mulla tällä hetkellä on. Sanotaanko nyt näin, että ainahan sitä löytyy valitettavaa jos haluaa semmosen asenteen ottaa, mutta haluan itse keskittyä siihen hyvään, oppia virheistä ja olla tulevaisuuden suhteen toiveikas. Tällä hetkellä myös tykkään ihan älyttömästi olla kotona pojan kanssa. Yhdessä vaiheessa mulla oli hetkiä, kun ahdisti olla kotona, mutta ne nyt varmasti on ihan normaaleja ajatuksia. Oon nyt ollut työelämästä pois n. 1½ vuotta ja tuntuu hyvältä. Saan hoitaa ja viettää aikaa oman lapsen kanssa ja seurata hänen kasvua ja kehitystä. Sitä paitsi tykkään sisustaa, siivota, laittaa ruokaa ja leipoa niin se onnistuu parhaiten nyt kun oon kotona. Eihän tuo kotihoidontuki mikään iso summa ole, mutta olen kiitollinen siitäkin pienestä ja tällä hetkellä ainakin pärjätään. Nyt on hyvä näin.♥

Mitä teille kuuluu? Kuinka teillä meni pääsiäinen? :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan