Slider

20 faktaa minusta

torstai 25. elokuuta 2016



  Mä ajattelin, että kun teitä lukijoita on jonkin verran taas tullut lisää, niin tekisin tällaisen faktapläjäyksen itsestäni. Toivottavasti tässä on myös sellaista nippelitietoa, jota vanhemmat lukijatkaan eivät ehkä tienneet.
  Kuvina on päivän asu viime sunnuntailta. Otettiin nämä kuvat todella nopeasti varmaan viidessä minuutissa, kun alkoi sataa. Toivoin vaan, että edes muutama kuva olisi onnistunut. Tää on tosi simppeli musta-valkoinen asu. Tykkään erityisesti noista Niken lenkkareista, jotka ostin Seinäjoen seudun muksukirppikseltä. Nää oli tosi hyväkuntoiset ja varmaan myös aika vähän käytetty tai ainakin hyvin pidetty. Mietin kyllä hetken, että onko tässä nyt jotain vikaa, kun nää oli n.11-12 -vuotiaan tytön kengät, joille nää oli vaan jääny pieneksi. Että juu täällä Jenni melkein 25v ostelee muksukirppikseltä itsellensä kenkiä. Haha. Mut minkäs sille voi. Tuo valkoinen Onlyn takki on myös kirpputorilöytö, mutta ihan livekirppikseltä. Kerroinkin siitä jo tässä postauksessa.

1. Olen ammatiltani Sosionomi (amk) ja ennen äitiyslomalle jäämistä työskentelin lastensuojelussa.
2. Mä en osaa kunnolla viheltää.
3. Kun meidän poikamme syntyi, hän aloitti suvussamme viidennen sukupolven, joka on vielä elossa.
4. Mua ahdistaa kaikki ylimääräinen tavara ja haluan päästä mahdollisimman äkkiä pois kaikesta turhasta, mitä en ole käyttänyt pitkään aikaan tai koskaan. Siksi pidän myös kirpputoripöytää muutaman kerran vuodessa.
5. Hankin hammaskorun 14-vuotiaana ja se on mulla edelleen, vaikka ilmeisesti se on yksilöllistä kauan se pysyy.

6. Osaan varmaankin tuhansia biisejä ulkoa.
7. En osaa pitää kasveja hengissä. Oon kyllä oikeasti sitä mieltä, että meidän ilmalämpöpumppu tappaa keittiön pöydällä olevat kukat!
8. Uskon Jeesukseen ja seurakunta on mun toinen kotini.
9. Koulussa mun lempiaineita oli puukäsityö, musiikki, äidinkieli, yhteiskuntaoppi ja lukiossa vielä lisäksi psykologia.
10. Kielissä oon älyttömän huono. Pelkäsin, etten pääse ylioppilaaksi englannista. Sainkin siitä A:n eli alimman mahdollisen, mutta lakki tuli ja se on pääasia!

11. Oon kirjottanu jostain ala-asteelta asti päiväkirjaa ja ne kaikki on mulla edelleen tallella. Ne nostattaa kyllä kaikenlaisia tunteita, kun niitä jälkeenpäin lueskelee. En oo niitä raaskinu heittää roskiinkaan.
12. En osaa käyttää koruja. En tajua, kun esimerkiksi yläasteella käytin paljonkin, mutta nykyään ei vaan tule käytettyä.
13. Mulla on todella vaalea iho ja tummat silmänaluset. Jos oon ilman meikkiä, niin saan yleensä kuulla "ootko sä kipeä, kun oot noin kalpean näköinen?" Juu en oo, ku en oo vaan meikannu...
14. Sain silmälasit kutosluokalla, mutta nykyään käytän pääsääntöisesti piilolinssejä.
15. Oon miettinyt, että haluaisin työskennellä esimerkiksi koulukuraattorina tai etsivässä nuorisotyössä. Saa nähdä, mitä työpaikkoja on tarjolla sitten, kun työelämään jossain vaiheessa palaan.



16. Oon pitkä 157cm
17. Kengän kokoni on 36.
18. Menin naimisiin 19-vuotiaana (paria kuukautta vaille 20v) ja siihen asti olimme seurustelleet Timon kanssa melkein viisi vuotta.
19. Haaveilen omakotitalosta rauhalliselta paikalta, jossa ei ole naapureita vieri vieressä eli vähän syrjäisemmästä.
20. Ikea on ihan lempparikauppa. Melkein kaikki meidän huonekalut on sieltä. Hups.

4 kommenttia:

  1. Näitä on aina kiva lukea muiden blogeista! :) Ps. Ikea on kyllä todella koukuttava paikka ja miten ihanaa kun olette menneet jo niin nuorina naimisiin<3 Itsekkin haaveilen jo omista tulevaisuuden häistä :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itse tykkään kans, kun saa tietää uusia juttuja bloggaajasta! :) Todellakin on. :D Itse asiassa justiin viikonloppuna Ikeassa kävin. :') Oon aina haaveillu, että saisin mennä nuorena naimisiin, mut en mä ajatellu et se toteutuu joten joo onhan se ihanaa.♥ Häistä on kyllä ihana haaveilla. :)

      Poista
  2. Kiva postaus ja kuulostaa tosi mielenkiintoselta sun uratoiveet, varmasti pystyisit auttamaan monia ihmisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! :) Joo toivon näin! :) Tässä tosin nyt vierähtää taas jonkun aikaa, että työelämään palaan, kun nyt on toinen lapsi tulossa, mutta jossain vaiheessa sitten. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan