Slider

Kotipostaus - WC

maanantai 22. elokuuta 2016

  Päätin tulla esittelemään teille meidän vessan, sillä alan jo pikku hiljaa olemaan tyytyväinen siihen. Vielä jotain pientä pitäis tehdä. Esimerkiksi oon muokkaamassa dc-fixillä tuon marmorikuvioisen pöytätason. Mä en vaan jotenkin oo tykänny siitä koskaan ja oonkin kattellut sellaista vähän harmaan sävyistä laudankuvioista dc-fixiä. Me ei olla remontoitu tätä ollenkaan vaan tämä on ollut ihan tämän näköinen, kun me tämä ostettiin. Oon kyllä tykännyt tästä, kun tässä on niin paljon kaappitilaa. Sitä kun ei voi olla liikaa. Meillä tosiaan on wc ja kylpyhuone erillisiä tiloja enkä tiedä onko se hyvä vai huono asia. Toisaalta ois ihan kiva, että kaikki ois samassa tilassa, mutta toisaalta ehkä lapsiperheessä on hyvä, että vessa on erillinen.

  Ostin juuri muutama päivä sitten Jyskistä mun meikeille pari tollasta säilytysjuttua. Toinen on tollanen, jossa on pari vetolaatikkoa ja toisessa on sitten yhdeksän tollasta pientä lokeroa, johon saa esim. kynsilakat ja meikkisiveltimet kivasti. Nämä meni kivasti päällekkäin, niin ei vie liikaa tilaakaan. Maksoin näistä vaan yhteensä 9€ joten ei todellakaan mikään kallis ostos!



  Mä oon vähän sellainen sisustaja, että asiat etenee tosi hissukseen. Lähinnä myös sen takia, kun rahan reikiä on paljon muitakin, niin ensimmäisenä listalla ei ole sisustaminen. Nyt ollaan remontoitu kyllä oikein urakalla meidän kotia. Kun saatiin meidän makuuhuone valmiiksi, niin olohuoneessa meillä on yhden seinän tapetin irroitus projekti menossa. Keväällä ehkä ois vuorossa terassin remontointi ja katsoo nyt mitä keksitään. Joten eiköhän näitä kotipostauksiakin tule pikku hiljaa.

5 kommenttia:

  1. Vähänkös mukava postaus. Todella kivasti onnistuneet kuvat ja musta muutenkin sinulla on todella kiintoisa blogi, joten jää seurailemaan lukijaksi!

    VastaaPoista
  2. www.believemydestiny.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Onpas hyvännäköinen kylppäri! Sopivasti säilytystilaa ja kauniit kaakelit :-) Pitäisi ostaa itsellekin tuollainen meikkilaatikosto, niin pysyisi purkit ja muut jutut ojennuksessa eivätkä pyörisi pitkin kylpyhuoneen pöytiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo noi kaakelit on kyllä tosi kivan väriset :) Mulla oli sama, mutta nyt pysyy kivasti järjestyksessä. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan