Slider

Päivä mun kanssa maanantai 5.9

tiistai 6. syyskuuta 2016

klo. 07.15 Vähän huonosti nukutun yön jälkeen poika päättää herätä vähän aikasemmin kuin normaalisti. Koomaillaan sohvalla reilu puoli tuntia molemmat.

klo. 08.07 Pojan aamutoimien jälkeen siirrymme keittiöön. Siivoilen pöydältä eilisen iltapalan astioita ja laitan roskia roskiin kunnes yökkään ja käyn oksentamassa. Sen jälkeen keitän itselleni teetä ja syömme aamupalan. Erehdyn maistamaan pojalta jäänyttä tomaattia, tulee yökkäys ja hetkessä juuri syöty aamupala onkin vessanpöntössä. Hyvin alko siis tämäkin aamu. Ei oo hetkeen tarvinnu oksentaakaan.


klo. 09.45 Saan meikattua ja teen muutenkin omat aamutoimet suihkun jälkeen. Alan pakkaamaan autoa kirpputoria varten, sillä tänään mulla alkaa Vanhankylän Ullakko kirppiksellä pöytävuokra.

klo. 12.05 Vien tavarat kirppikselle ja yks vanhempi nainen tulee jo pihalla katsomaan mun Ikean kasseja ja kertomaan halukkuutensa ostaa mankan. Haha, mikäs siinä, kunhan pääsen tavarasta eroon. Osa tavaroista on mun vanhemmilta, joita hain yks kerta myyntiin. Kierrän nopeasti myös kirpputorin muut pöydät, mutta en löydä mitään ostettavaa. Käyn kaupassa, tankkaan bensatankin täyteen ja mennään kotiin syömään. Saan jopa syötyä ilman oksentamista, jee!

klo. 14.15 Yritin saada poikaa nukkumaan päikkäreitä jo heti ruoan jälkeen, mutta ei hän selkeästi ollut väsynyt vaan halusi leikkiä. Hän viihtyikin hyvin yksikseen ja itse hinnoittelen lisää kirppistavaraa. Kahden jälkeen poitsu tulee pupu kainalossa mun syliin ja nukahtaa siihen.


klo. 14.55 Joudun ikävä kyllä herättämään pojan kesken päiväunien, sillä meillä on neuvola. Timo tulee sinne suoraan töistä. Timo taitaakin olla ollut tähän asti jokaisessa neuvolassa mukana. Mulla ja vauvalla on kaikki hyvin!

klo. 17.40 Käyn kirpputorilla katsomassa mitä on mennyt tämän päivän aikana ja lisään tavaraa. Otan aina mun kirppispöydästä kuvan kännykällä, jotta nään, mitä pöydästä on mennyt. En nimittäin muuten muistaisi. Käyn nopeasti kaupassa ja postissa. Postissa oli tullut Crocksin kumisaappaat pojalle. Hirveällä kiireellä siivottiin Timon kanssa, kun puoli seiskalta meille tulee mun kavereita kylään, kun meillä on viikottainen seurakunnan pienryhmä eli solu. Tällä kertaa ei tosin päässyt kuin pari tyttöä paikalle (puhun muuten aina tytöistä, vaikka ollaanhan me kaikki jo reilu parikymppisiä, haha!). Syödään, vaihdetaan kuulumisia, luetaan Raamattua ja rukoillaan. Ihanaa laatuaikaa ystävien kanssa!


klo. 20.40 Tyttöjen lähdettyä laitetaan poika nukkumaan ja vaihdetaan Timon kanssa kuulumisia. Timo oli ollut pyöräilemässä sillä aikaa, kun mulla oli ollut kavereita, eikä oikeastaan oltu ehditty hirveästi jutella koko päivänä.

klo. 22.05 Täytän vielä Kelan sivuilla hakemukset äitiysavustuksesta, lapsilisästä ja vanhempainpäivärahasta. Onneks ei menny kovin kauaa! Nuo Kelan jutut ei aina niin selkeitä ole. Selaan somet läpi ja siirryn sänkyyn kirjottelemaan tätä postausta kännykällä ja sitten nukkumaan!

5 kommenttia:

 1. Älyttömän kiva postaus:) nää päivä kanssani postaukset on ihan super kivoja!
  https://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Itsekin tykkään lukea muiden blogeista näitä! :)

   Poista
 2. Kiva idea tämä päivä kanssani postaus :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanalta koti voi näyttää!♥ Nää postaukset on kivaa nähtävää ja luettavaa :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan