Slider

Miten meni kesä 2016?

tiistai 13. syyskuuta 2016

Nyt, kun virallisesti syksy on täällä, on aika katsoa mun Summer bucket listaa ja jättää kesä 2016 muistoihin. Voin jo näin etukäteen sanoa, että huonostihan tuo mun lista toteutui ja siis oikeasti todella huonosti. Tämän vuoden kesä ei ollut mikään unelmien kesä esimerkiksi säiden puolesta ja muutenkin voin raskauspahoinvoinnin takia todella huonosti koko alkukesän, mutta näillä mennään! Tässä siis mun kesälle asettamia tavoitteita ja kommentit siitä, kuinka ne toteutui.

Osta uudet bikinit. No en ostanut. Kokeilin muutamia, mutta koska se oli niin turhauttavaa puuhaa, niin kauppaan jäi kaikki, kun ne ei ollut sopivia.

Käy uimassa useammin kuin pari kertaa. Kävin sen tasan kaksi kertaa ja kolmannen kerran kylpylä Tropiclandiassa. Lasketaanko se?

Osta uusi tietokone. Kun kirjoittelin mun Summer bucket list -postausta, niin olin juuri saanut uuden läppärin itselleni.

Käy piknikillä. Pari kertaa kävin! Oltiin meidän soluporukan tyttöjen ja heidän miesten kanssa rannalla syömässä nyyttäriperiaatteella. Oli kivaa! Toisen kerran oltiin Timon ja pojan kanssa juhannuksena rannalla kera herkkujen.


Vietä someton päivä tai vaikka useampi. En viettänyt. Vähensin kyllä huomattavasti kännykän käyttöä, mutta aina feilasin somettoman päivän esimerkiksi selaamalla aamulla somet silmät vielä puoliummessa, jolloin koko päivä oli jo pilalla. Sitten kesällä me myytiin paljon nettikirppiksillä tavaroita, niin piti facessakin käydä ja sopia kaupoista. Kyllä, elämäni on somessa nykyään.

Tee kesän 2016 soittolista. En tehnyt erikseen kesän soittolistaa, mutta muutamia biisejä lisäsin mun vuoden 2016 soittolistalle joten se kai lasketaan?!

Ota enemmän kuvia. Jos alkukesän makaa pääosin sängyssä, niin ei sitä oikeen jaksanut kuvailemaan lähteä. Ostettiin kesällä uusi kamera, niin sillä kuvailin vähän enemmän.

Saada vihdoin makkariremppa valmiiksi. No jes, tämä oli tosi hieno saavutus ja varmaan koko kesän paras juttu! Haha.

Käy asuntomessuilla. Meidän piti käydä, koska ne järjestettiin tällä kertaa täällä Seinäjoella. Mutta ei oltu ehditty siellä käydä ja viimesellä asuntomessuviikolla ei oikeen ollut sellaista aikaa, että oltais tuo meidän poika saatu hoitoon ja lisäksi se ei niin tärkeä juttu meille ollut, niin käytettiin ne rahat sitten paremmin.Käy jossain, missä et ole ennen käynyt. Kävin useammassakin paikassa. Vietin esimerkiksi ystävän polttareita ja vähän myöhemmin häitä Helsingissä. Kävimme myös Ylistarossa Wanhassa markissa ja tyttöporukalla käytiin Mallan makeat sisustuskahvilassa.

Vietä enemmän aikaa ystävien kanssa. Enemmänkin olisi voinut viettää. Niin kuin oon jo maininnut, niin alkukesän vietin lähinnä sängyn pohjalla maaten neljän seinän sisällä.

Käy laavulla paistamassa vaahtokarkkeja. En käynyt. Ehkä nyt syksyllä?

Käy mökillä. En myöskään mökkeillyt. Oli kyllä hilkulla, sillä meillä oli polttareissa yhtenä vaihtoehtona mökille meneminen, mutta suunnitelmiin tuli sitten muutoksia.

Käy keräämässä mustikoita pakkaseen talvea varten. Olin laiska enkä käynyt. Jäi muuten mansikatkin tältä kesää ostamatta. Suunnittelin oikeen ostavani tällä kertaa kaks laatikollista, mutta oon sen verran pihi, etten todellakaan maksa yhdestä laatikosta 45€!

  No mitä mun kesään sitten kuului näiden lisäksi? Talviturkin heittäminen juhannuksen tienoilla, juhannuksen viettäminen tuttuun tapaan Keuruulla, palaminen juhannuksena auringossa, meidän seurakunnan Summerfest -tapahtuma, Jipun keikka pariinkin kertaan, meidän kuoron kanssa keikka Lapualla, Ikean huonekalujen kokoamista, Ideaparkissa shoppailua, vaatekriiseilyä, ystävien ja perheen kanssa vietettyä aikaa, huonekalujen myymistä facekirpparilla, ystävän polttarit Helsingissä, ystävät häät, kylpylässä polskuttelua, yksi hotelliyö, vauvan ensimmäiset potkut, masukuvien ottamista, ystävien lapsien 1v synttäreitä, Pokemon go -villityksen seuraamista, järjestelmäkamerakurssille ilmottautumista... Et loppujen lopuksi olihan tää ihan mukava kesä. :)

2 kommenttia:

 1. Mulla oli suunnitelmissa myös toi someton päivä, mutta jäi toteuttamatta. Jotenkin sitä aina keksi jonkun tekosyyn, minkä vuoksi ei voi viettää päivää ilman someja ja tottahan päivä oli heti pilalla, jos vahingossa aamulla avas Instagramin ennen kuin kunnolla avas silmiäkään :-D

  Joupiskalla on muuten tosi kiva se kota, ja sinne kai pääsee ihan ympäri vuoden. Siellä on tullut paisteltua vaahtokarkkeja kerran jos toisenkin kavereiden kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä! :D Aina oli "hyvä" syy käydä somessa. :D Ei tuo niin helppo kohta ollukaan toteuttaa. :D

   Kiitti vinkistä! :) Täytyy pitää mielessä jos vaikka innostuis lähtemään kodalle joku päivä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan