Slider

Black Friday ostoksia

lauantai 26. marraskuuta 2016

Yhdysvalloista Suomeen rantautunutta kiitospäivän jälkeistä Black Friday -päivää vietettiin eilen. Yhdysvalloissa Black Friday avaa kauppojen joulusesongin. Tämä tarkoitti Suomessa sitä, että monissa nettikaupoissa ja myös kivijalkamyymälöissä kaupat olivat myöhempään auki ja täynnä alennuksia. Itse en ole aikaisemmin hyödyntänyt Black Fridayn tarjouksia, mutta tänä vuonna tuli kytättyä milloin mitäkin nettikauppaa ja kävin pyörimässä keskustassa tarjousten perässä. Esimerkiksi BikBokissa ja Askossa kaikki tuotteet oli -40% alennuksessa, H&M:llä ja Hongkong -tavaratalossa sai kaikki -20% alennuksella, Cubukselta sai kaikki takit -50% alennuksella ja alennusprosenttien lisäksi monessa kaupassa oli tiettyjä tuotteita alennettu. Tässä ois mun löytämät jutut näistä alennuksista.

Carlings -nimisessä liikkeessä oli kaikki tuotteet alennettu -30%, mutta tämä ohut bombertakki oli erikoisalennuksessa. Tämän alkuperäinen hinta oli 49,90€ ja maksoin tästä vain 14,90€! Ihan huippulöytö siis hintansa puolesta! Punnitsin tämän värin ja vihreän välillä, mutta tämä viininpunainen oli kuitenkin enemmän mieleen. En malta odottaa lämpimämpiä kelejä, että tätä voi alkaa pitää. Toki tätä voi pitää myös sisällä paitana, koska tämä on tosi ohut.



Bikbokista tarttui mukaan lähinnä yökkäreitä ja ostin mä näiden lisäksi yhdet mustat tavalliset legginssit, joista sain sen -40% alennuksen. Nämä yökkärit oli alennettu jo valmiiksi. Toppi 4.95€ (9,95€), shortsit 4,95€ (12,95€) ja yökkäri jumpsuit 9,95€ (19,95€).

Nämä eivät olleet Black Friday ostoksia, mutta ostin viime viikolla tulevalle vauvalle kotiutumista varten vaatteita. Pipo on H&M:ltä ja neulehaalari on Kappahl:ista Newbien mallistoa. Sain neulehaalariin clubikortilla -30% alennuksen ja maksoin siitä 20,99€. Pipon hintaa en edes enää muista.


Oltiin päätetty Timon kanssa, että kun ollaan oltu kymmenen vuotta yhdessä, ostetaan uudet sormukset tämän vuosipäivän kunniaksi. Ollaan oltu niin nuoria, kun ollaan menty kihloihin ja naimisiin, jolloin sormuksien valintaan vaikutti enemmän hintalappu. Oltiin jo aiemmin näitä sormuksia käyty katsomassa, mutta nyt Black Fridayn kunniaksi Kultajousessa oli kaikki korut -25% ja Uimola -nimisessä liikkeessä oli kaikki korut -30% alennuksessa (klo.20-21 välillä), joten käytimme nämä alennukset hyväksi. Oma valkokultainen sormukseni oli Kultajousesta ja käytän sitä yhdessä kihlasormuksen ja vihkisormuksen kanssa. Timon sormus on titaania kultaisella rinkulalla ja se on ostettu Seinäjoen Uimola liikkeestä.

Vaikka eilen oli perjantai, niin monissa liikkeissä ja nettikaupoissa alennukset jatkuu koko viikonlopun joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää näitä tarjouksia. Ootteko te ostaneet mitään Black Fridayn tarjouksista?

10 kommenttia:

  1. Ai että tuo bombertakki oli kyllä kiva! :D

    VastaaPoista
  2. Kaunis sormus sulla! :) Itsekin voisin haluta samanlaisen, jos sellaisen joskus saisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä vaikea löytää mieleistä, kun vaihtoehtoja oli niin paljon. :D Ehkäpä joku päivä säkin pääset sormusostoksille. :)

      Poista
    2. Oon kyllä kotona aina korukuvastoja huokaillen selaillut, niin ehkä joku päivä mun vihjeet tajutaan, hehe... :D

      Poista
    3. Heh, no eiköhän jossain vaiheessa tämä toteudu. ;D

      Poista
  3. Todella kauniit sormukset! :) Paljon löytöjä teit, mä shoppailin black fridayna vaan adlibriksestä kirjan ja parit sticky notesit. Keskustassa ois ollut varmaan hirveä ryysis niin ei sinne sit jaksettu lähteä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No löysit säkin kuitenkin jotain! :) Hyvin mahdollista, sillä täällä Seinäjoellakin oli kyllä paljon porukkaa. :D

      Poista
  4. Aivan ihanat sormukset + muutenkin kivat ostokset! sulla myöskin ihana blogi!

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan