Slider

Vuosi 2016 vol. 2

tiistai 3. tammikuuta 2017

Hei! Ja ihanaa uutta vuotta!♥ Joulukalenterin jälkeen pieni blogitauko teki kyllä hyvää ja nyt mulla onkin pää täynnä postausideoita ja muutenkin oon uutta intoa täynnä. Tänään käytiin ottamassa mm. uusia asukuvia, jotka tulee blogiin myöhemmin.  Joulukalenterin luukussa 22. julkaisin vuosikoosteen ensimmäisen osan ja nyt tulisi tämä toinen osa.


Heinäkuussa vihdoin saatiin meidän makkariremontti valmiiksi ja teinkin siitä heti postauksen. Kärsivällisyyttä kyllä koeteltiin, sillä remontoitiin tuota puolisen vuotta ja sen ajan nukuttiin olohuoneessa ja muutenkin kaikki makkarin huonekalut ja tavarat oli vaan tungettu jonnekin. Ostettiin myös uus kamera, kun tuntui, että edellinen oli jo aikansa nähnyt eikä se enää tarkentanut kunnolla. Raskauspahoinvointi oli jo vähän helpottanut, vaikka oksensinkin edelleen. Rakenneultran jälkeen kerroin raskausuutiset blogissakin ja siitä postauksesta tulikin yks mun blogin suosituimmista postauksista. Käytiin myös Timon ja pojan kanssa Ylistarossa eläinten vanhainkodilla Wanhassa markissa ja ystävien kanssa kävin kahvilla sisustuskahvila Mallan makeissa Ilmajoella.


Elokuussa kävin Helsingissä pariinkin kertaan. Ensin ystäväni polttareissa ja sitten saman ystäväni häissä. Häiden yhteyteen liitettiin samalla pieni kesälomareissu, kun yövyttiin hotellissa, käytiin Espoon Sellossa ja Ikeassa shoppailemassa ja käytiin myös ystäväpariskunnan luona Vantaalla. Ostin mun meikeille Jyskistä säilytysjuttuja ja tein postauksen meidän vessan sisustuksesta. Jaoin myös mun lemppari omenapiirakan ohjeen ja asukuvien yhteydessä kirjottelin 20 faktaa minusta. Julkaisin postauksen myös raskausajan pukeutumisesta, kun sitä minulta pyydettiin.


Syyskuussa vietimme Timon kanssa kahdestaan viidettä hääpäivää, jolloin kävimme mm. syömässä Amarillossa ja syötiin vähän erilainen aamupalakin. Julkaisin blogissa meidän kodista kunnon sisustuspostauksen sekä ensimmäiset kunnon asukuvat raskausmahan kanssa. Pidin kirpputoripöytää pari viikkoa ja samalla pääsin turhista tavaroista eroon ja tienasin vähän rahaakin.


Lokakuussa kävin ikuistamassa kauniita syksyn värejä, löysin kirpputorilta uuden talvitakin itselleni, aloitin kansalaisopiston kautta järjestelmäkamera kurssin ja kävin seurakuntamme Ilta conference -nuortentapahtumassa. Lokakuussa ajattelin, että hankin pienimpiä vaatteita myös tytölle ihan siltä varalta, jos vauva olisikin tyttö. Onneksi hankin! Blogin puolella jaoin omenamuffinssien reseptin, esittelin meidän uuden vähän tilaa vievän lasten kerrossängyn, vastasin 3 asiaa -haasteeseen ja esittelin myös hankintoja, jotka helpotti meidän vauva-arkea esikoisen aikana.Loppuvuosi olikin hyvin kiireinen ja isoja juttuja täynnä. Marraskuussa mun ihanat ystävät yllätti mut vauvakutsuilla, tein postauksen vauvan vaatteista, täytin 25-vuotta, vietimme Timon kanssa 10. vuosipäivää ja kirjoitin sen kunniaksi vähän syvällisemmän tekstin parisuhteesta. Tämä postaus oli blogissani hyvin suosittu. Kävin myös shoppailemassa Black Friday:n kunniaksi ja esittelin löytöjä tässä postauksessa. Julkaisin blogini viimeiset kunnolliset asukuvat raskausmahan kanssa. Tuolloin oli vähän alle kuukausi laskettuun aikaan. Sisustin myös meidän olohuonetta uusiksi ja löysin kivan paikan meidän rottinkituolille. Tosin muutin juuri järjestystä olkkarissa ja tuota nurkkausta ei enää ole, hah. Marraskuussa päätin, että haluan kerrankin kokeilla joulukalenterin tekemistä blogiin. Kaivoinkin siis jo marraskuussa joulukoristeet kaapista ja aloin kuvailemaan jouluaiheisia kuvia postauksia varten ja suunnittelin 24 kpl postauksia.


Koko joulukuun ajan aina aattoon asti multa ilmestyi blogiin postaus kuudelta aamulla, sillä olin ajastanut postaukset. Kaikissa luukuissa ei välttämättä ollut mitään erikoispostausta tai jouluun liittyviä vaan mukana oli myös ns. tavallisiakin postauksia. Joulukalenterissa julkaisin esimerkiksi jouluisen rocky roadin ja pätkismuffinssien reseptin, tein postauksen meidän ruokapöydän muutoksesta, kuvasin youtubeen lauluvideon Maa on niin kaunis sekä Paimenen yösoitto biisistä, julkaisin itsestäni vanhoja kuvia yläasteelta sekä lukiosta, julkaisin epäonnistuneita asukuvia, kirjottelin mun jouluperinteistä ja myös vähän syvällisempää tekstiä joulun toisesta puolesta.    
  Joulukuun alussa vietimme vähän etukäteen poikamme 2-vuotissynttäreitä autoteemalla ja jo seuraavalla viikolla syntyikin meidän prinsessamme.♥ Ja ei, heille ei tullut samaa syntymäpäivää, vaikka joulukuun lapsia molemmat ovatkin.♥ Joulu tuli ja meni ja oli ihanaa viettää sitä perheen kanssa. Hassua, että meitä on nyt neljä! Uuden vuoden oltiin vaan kotona ja syötiin tortillaa ja herkkuja.

Millainen teillä oli vuosi 2016? Mitä odotatte vuodelta 2017?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan