Slider

Vauvamuistot kehyksissä

torstai 12. tammikuuta 2017

Mun piti alunperin tulla postaamaan tämä jo eilen, mutta en ehtinyt valoisaan aikaan kuvaamaan ja tänään kuvasin päivällä, eikä valoa siltikään riittänyt tarpeeksi. Tämä Suomen talvi ei kyllä ole mikään bloggaajan unelma, mutta näillä mennään.
  Selasin joskus blogeja tai Pinterestiä tms. ja löysin kuvan, jossa joku oli laittanut lapsensa kotiintulovaatteet kehyksiin. Siitä sain idean, että laittaisin itse tärkeimpiä vauvamuistoja kehyksiin ja samalla saisin ne osaksi sisustusta. Kaksi vuotta siihen menikin, että sain pojan muistot laitettua, koska oikeanlaisia kehyksiä ei meinannut löytyä millään, mitkä olisi tarpeeksi syvät. Veljekset Keskiseltä löysin kyseiset kehykset ja niitäkin odottelin kauan, sillä aina kun kävin siellä ostoksilla, niin juuri valkoiset oli loppu. Mutta nyt vihdoin sain ne!
  Kehyksen taustalle laitoin olohuoneen seinästä ylijäänyttä lautatapettia ja kiinnitin siihen noita vauvamuistoja teipillä. Bodyn ja pipon kiinnitin nastoilla ja bodya pitäisi hieman parannella, sillä se on joistain kohdin rutussa. Tuo tähtibody ja siihen sopiva pipo olivat pojalla hänen ensiviikkoina päällä ja tykkäsin niistä tosi paljon, joten siksi laitoin ne kehyksiin. Vaatteiden lisäksi kehyksiin pääsi syntymätodistus, sairaalaranneke, ultrakuva, yksi onnittelukortti, jalan jäljet sekä käden jäljet. Tytölle aion tehdä samanlaisen, kun hän vähän kasvaa. Kun saisi vielä aikaiseksi, niin tämä taulu pitäisi kiinnittää seinälle. Oon säästänyt aika paljon erilaisia muistoja vauva ajalta ja loput säilönkin laatikossa, jonne lisäilen muistoja pitkin lapsuutta.


6 kommenttia:

  1. Saanko udella miten ihmeessä oot saanu ton kädenjäljen onnistumaan noin hyvin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikalailla tuurilla.:D Se oli tosi vaikea ja ei se onnistunu kovin pienenä ollenkaan, kun vauvat pitää kättä nyrkissä niin tiukasti. 3kk ikäisenä onnistuin tuon saamaan, kun levitin pojan kämmeneen sormiväriä ja painoin vaan nopeasti paperille. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan