Slider

Uusia juttuja lastenhuoneeseen

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

  Oon miettinyt paljon lastenhuoneen sisustusta, koska tulevaisuudessa tämä pitäisi olla sekä tytön että pojan huone, niin esimerkiksi minkä värimaailman sinne valitsee. Huoneessa on ennestään vaalean beige tähtitapetti, mutta tuntui, etten löytänyt beigenä mitään kivoja sisustusjuttuja lastenhuoneeseen. Lisäksi olisi kiva, että lapsilla olisi jotain "omiakin" juttuja huoneessa. Päätin, että huoneeseen tulee harmaata, valkoista ja vaaleanpunaista. Mun mielestä ainakin harmaa ja vaaleanpunainen sopii tosi hyvin yhteen.  Tilasin Jollyroom:ista pari lego säilytyslaatikkoa pojalle: yhden valkoisen ja yhden harmaan. Myöhemmin tilaan tytölle valkoisen ja vaaleanpunaisen. Oon katsellut näitä säilytyslaatikoita pitkään ja kivan näistä tekee sen, että laatikoita voi pinota päällekäin kuin oikeitakin legopalikoita, jolloin ne säästävät tilaa. Miinuksena näissä on ehkä se, ettei näihin kovin paljon mahdu tavaraa ja hinta on tosi suolainen. Nämä sattu olemaan alennuksessa, niin maksoin näistä vähän alle kolmekymppiä kappale.

  H&m:ltä taas tilasin harmaa-valkoraidallisen  maton sekä meidän Ikean kallax-hyllyyn harmaita säilytyslaatikoita pojalle. Tytölle tilasin samat tuotteet eli maton vaaleanpuna-valkoraidallisena sekä vaaleanpunaiset säilytyslaatikot. Ne odottaa vaan varastossa tytön kasvamista. Nuo säilytyslaatikot oli aika hepposen oloisia verrattuna esimerkiksi noihin Ikeasta ostettuihin valkoisiin, mutta ajavat kyllä asiansa. Harmi myös, että mitoiltaan ne oli vähän liian pienet tuohon Kallax-hyllyyn.Mutta nyt lähden tästä tekemään lapsille iltapuuhia. Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille.♥

2 kommenttia:

 1. Kaunis huone! <3 Sulla on hyvä sisustusmaku :)
  Mä olen myös haaveillut lego -säilytyslaatikoista mutta ne on aika kalliita meidän budjetille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Henni!♥ Ne kyllä on tosi kalliita. :/ Harkitsin niitä sen takia kauan ja yritin kattoa jos sais ulkomailta tilattua halvemmalla, mut päätin sitten tilata Jollyroomilta, kun oli edes vähän alennuksessa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan