Slider

10 lempiasiaa syksyssä

lauantai 30. syyskuuta 2017

Hei ja ihanaa lauantaita!♥ Nämä asukuvat minusta on ottanut ihana Maija meidän bloggaajien miitissä. Rakastan muuten tuota viininpunaista bombertakkia.♥ Harmittaa, että se on todella ohut eikä siksi oikein sovi syksyllä pidettäväksi. Nyt on onneks ollut vähän lämpimämpi syksy, mutta se täytyy silti pikku hiljaa laittaa säilöön kevättä odottamaan. Farkut ostin kesälomareissulla Gina Tricotista ja ne on mulle tuttua ja turvallista Molly -merkkiä.
  Koska Suomen kesässä ei ole enää kehumista, niin mun lemppari vuodenajaksi on tullut lähivuosina syksy. Siksi halusin tulla tänne listaamaan kymmenen lempiasiaa syksyssä.

1. Värit. Syksyllä luonto on kyllä niin ihanan värinen, kun puiden lehdet vaihtelee keltaisesta punaiseen. Vaahteranlehdet on mun lemppareita. Niin kaunista.

2. Kynttilät. Syksyyn ja talveenkin kuuluu ehdottomasti kynttilät. Niillä saa luotua ihanaa tunnelmaa kotiin ja voi vaikka käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle.

3. Villasukat. Mulla on aina jalat jäässä ja syksyn tullen kaivankin villasukat esille.

4. Aamupakkaset. Oikeasti onko mitään ihanempaa syksyllä kuin nurmikko, joka on kuurassa? Ja ilma on todella raikas. Rakastan syksyn raikasta ilmaa.

5. Syksyvaatteet. Syksyn tullen kaivan kaikki nilkkurit ja pipot kaapista ja saa alkaa käyttää mekkojen kanssa sukkahousuja ja legginssejä. Mun lempivärejä erityisesti syksyllä on viininpunainen, harmaa ja musta.



6. Kuumat juomat. Harvemmin juon teetä kesäisin, mutta syksyn tullessa kuumat juomat maistuu taas.

7. Sauna. Rakastan saunomista, mutta kesällä siellä ei tule käytyä niin usein, kun on kuuma muutenkin. Koska oon tosi usein jäässä, niin tykkään rentoutua saunassa.

8. Uudet tv-sarjat. Kesällä kaikki tv-sarjat on tauolla, eikä oikein ole mitään katsottavaa. Syksyllä taas alkaa uusia kivoja ohjelmia ja vanhat ohjelmat palaa kesätauolta.

9. Ilta conference. Meidän seurakunnalla on syksyisin aina iso nuortentapahtuma, jonne menen tänäkin vuonna.

10. Juhlat. Meillä on paljon juhlia tässä loppuvuodesta, kun on mun synttärit, mun ja Timon vuosipäivä, meidän lasten syntymäpäivät sekä tietysti joulu.♥



Farkut - Gina Tricot (uudet) | Paita - Lindex | Bombertakki - Carlings | Kengät - Kirpputori


Mitkä on teidän lempparijutut syksyssä?


10 kommenttia:

  1. Mä ostin just hetki sit Cittarilta tollasen samantyyppisen bomber-takin, joka oli kivan paksu :) Eikä maksanut kuin 39,90! Itekin oon tykästynyt siihen täysin, ja syksyisin tykkään muutenkin kaikesta viininpunaisesta :)
    - Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, pitääpä käydä tsekkaamassa! Joku paksumpi ois kyllä ihana just tällee syksyks. :) Viininpunaisen rakastaja täälläkin♥

      Poista
  2. Voi miten kiva postaus ja listasit myös mun lempijutut syksyssä tähän <3

    VastaaPoista
  3. Wou, tuo bombertakki on kyllä tosi kiva! Aamupakkaset ja niistä tuleva kirpeä ilma on kyllä ihan parasta *.*

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihanat kuvat! Samaistun melkein joka kohtaan. 😍

    www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja kuvia! :) Samoja asioista löytyy myös mun syksyn suosikkijutuista, kuumat joumat, kynttilät ja syysvaatteet on ihan parhaita juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia! :) Kiva kuulla, että löyty myös samoja juttuja! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan