Slider

8x parasta juttua aamussa + smoothien resepti

tiistai 10. lokakuuta 2017


1. Kiireettömät aamut. Rakastan niitä aamuja, kun ei ole kiire minnekään. Voi rauhassa selailla vaikka puhelinta sängyssä, eikä ole mikään kiire nousta.
2. Yöpaidassa hengailu. Ihan parasta ja niin rentoa.
3. Kunnon aamupala. Mä oon usein ollut se, joka esimerkiksi kouluaamuisin herää niin myöhään, ettei ehdi syödä aamupalaa ollenkaan tai kiireessä nappaa jotain suuhunsa. Parasta on silloin, kun on aikaa panostaa aamupalaan.
4. Hyvin nukuttu yö. Ihanien aamujen paras juttu on se, kun herää virkeänä hyvin nukutun yön jälkeen ja tietysti suht aikaisin, eikä esimerkiksi puolen päivän jälkeen. Mulla on tänä vuonna ollut sellaisia aamuja ihan muutama. Terveisiä vaan vauvavuodesta, haha.


5. Siisti koti. En tiedä onko teillä muilla tätä, mutta mulla on tapana siivota iltaisin, jotta aamulla voi aloittaa uuden päivän siistissä kodissa. Varsinkin keittiön tulisi olla siisti. Ärsyttää jos edellisen päivän tiskit on pitkin keittiötä. Parasta on silloin, kun koti on siisti aamulla kun herää.
6. Kuuma suihku. Yleensä käyn iltaisin suihkussa tai saunassa, mutta joskus käyn myös aamuisin ja se on kyllä parasta.
7. Herääminen rakkaan vierestä ja rakkaan kanssa. Harvemmin kyllä meillä näin, mutta tykkään herätä yhtäaikaa toisen kanssa.
8. Musiikki. Tuli se sitten radiosta, Youtubesta, cd:ltä tai Spotify -listalta, niin päivä lähtee paremmin käyntiin musiikkia kuunnellessa.





Ja tässä vielä resepti mun joka aamuiseen aamupalasmoothieen:

1 dl piimää
1 dl maitoa
1 banaani
1 prk (250g) maitorahkaa
mangoa (jäisiä)
mansikkaa (jäisiä)

Mitkä on teidän parhaat jutut aamussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan