Slider

Ostoslista talvea varten

lauantai 28. lokakuuta 2017

Must have

Biker -farkut täältä | Polvista rikotut farkut täältä | Neuletakki täältä | Vihreä paita täältä | Collegepaita täältä | Lippis täältä | Nahkahanskat täältä | Pipo täältä

Hei! Tällä hetkellä, kun ilmat on alkanu kylmetä, niin oon käyny omaa vaatevarastoani läpi - puuttuuko sieltä jotain oleellista. Teinkin sitten samalla tällaisen kollaasin näistä vaatteista. Tuskin tulen näitä kaikkia ostamaan, mutta ainahan sitä saa haaveilla. Luultavasti mobiiliversiossa tuo ei näytä kokonaan tuota kollaasia, mutta kuvaa painamalla näkee koko kuvan.

1. Housut. Mä haluaisin jotkut housut, jotka olisi kiiltävämpää materiaalia ja tulisi ehkä jopa nahka mieleen. Ei siis perus mattafarkkuja. Kun ostin Cubukselta ne tekonahkalegginssit, niin jotain ehkä vähän samantapaista, mutta housuina kuten nämä Noisy May:n biker-farkut. Toisena haluaisin polvista rikotut mustat farkut. En ole vielä löytänyt sopivia.

2. Paidat. Mä tarvitsisin collegepaitoja, jossa kuitenkin olisi jotain erikoista kuten tuossa Onlyn vaaleanpunaisessa collegepaidassa on nuo röyhelöt. Collegepaitojen lisäksi joku armeijanvihreän värinen pidempi paita olisi kiva. Ehkä vähän harmittaa, että laitoin kirppikselle yhden mun pidemmän vihreän sifonkipaidan. Se paita olisi sopinut niin täydellisesti niiden nahkalegginssien kanssa. Kolmanneksi erilaisia neuleita olisi kiva hankkia; sekä ihan paitoja että myös tunikoita ja neuletakkeja.

3. Asusteet. Mä tuun aina kaikissa muotivillityksissä vähän jäljessä. Ainakin tuntuu, että nuo kaikki tupsut ym. on ollut jo pitkään muodissa. Näin kuitenkin Bikbokissa lippiksen, jossa oli tupsu. Aluksi ajattelin et onpa erikoinen ja ehkä vähän hassu, mutta sitten se olikin ihan kivan näköinen! Multa myös puuttuu nahkasormikkaat, ne olisi kivat kylmemmille keleille. En edes muista milloin oon viimeksi ostanut itselleni pipon, mutta tykkäisin kovasti tupsupiposta.

Onko teillä jotain mitä haluaisitte hankkia talvea varten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan