Slider

Bloggaajien miitti Tampereella 17.3

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

  Olimme suunnitelleet muiden bloggaajien kanssa WhatsApp -ryhmässä tapaamista Tampereelle maaliskuulle ja olin niin innoissani! Viime syksynä suunnittelimme samalla porukalla miittiä, mutta meitä oli silloin paljon vähemmän. Tästä pääset siitä reissusta tehtyyn postaukseen. Tällä kertaa meitä oli tulossa sinne jopa 16 bloggaajaa ympäri Suomen!
  Puolen päivän aikoihin lähti juna täältä Seinäjoelta Tampereelle. Onneksi ei ole kuin tunnin junamatka. Heti asemalle päästyäni kuulutettiin, että mun juna olisi aikataulusta ainakin 20min myöhässä joten se vähän ärsytti. Junamatka meni kuitenkin nopeasti kännykkää selaillen ja pian jo olinkin kävelemässä Tampereen katuja Sokoksen yläkertaan, jossa muita bloggaajia jo oli. Otin evääksi sämpylää ja kaakaon, koska seuraava ruokailu olisi vasta neljän aikaan. Juttelimme kaikkeen blogiin liittyvistä asioista ja oikeastaan vähän kaikesta maan ja taivaan väliltä.

  Kahvittelun jälkeen suuntasimme ylläri kuvaamaan. Kuinka vaikeeta olikaan valita asu, jossa olisi lämmin ja mukava olla, mutta joka ei olisi näkynyt vielä täällä blogin puolella! Mutta onnistuin, eikä tullut edes kylmä - paitsi kuvattaessa hiukan. Oli se varmasti näky, kun 16 bloggaajaa jakaantuu Tampereen torille ja jokaisesta otetaan asukuvia vuorotellen. Aina yhtä hauskaa on myös se, kuinka paljon katseita ihmisiltä saa. Musta otti kuvat ihana Noora, mutta nämä kuvat julkaisen vasta myöhemmin täällä blogin puolella. Pyydettiin vielä yhtä ohikulkevaa naista ottamaan meistä yhteiskuva ja se oli hauskaa. Harmi vaan, että kolme bloggaajaa liittyi vasta myöhemmin joukkoon, niin heitä ei kuvassa ollut.
  Me olimme varanneet pöydän Sitko -nimisestä pitseriasta ja saimmekin sieltä tosi mukavan yksityisen tilan meidän isolle porukalle. Tykkäsin erityisen paljon heidän tunnelmallisesta sisustuksestaan ja ei pizzassakaan mitään valittamista ollut. Yllätyin positiiviesti, sillä jos pitää valita niin otan yleensä aina tyyliin hampurilaisen tai kebabin enkä koskaan pizzaa. Mutta ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hauskaa oli se, ettei kukaan huokaillut tai ollut tympääntynyt siitä, että ensin kameroilla ja kännyköillä otettiin kuvia ja videoita blogia ja somea varten ennen kuin aloitettiin syömään. Hei, mut tärkeimmät jutut ensin, haha. Syömisen lomassa esittelimme lyhyesti itsemme ja sitten keskustelin lähimpien tyttöjen kanssa. Harmitti kovasti, koska meitä oli niin paljon ja istuin toisessa päässä pöytää, niin en pystynyt keskustelemaan toisessa päässä olevien tyttöjen kanssa ollenkaan, mutta sellaista se vähän on isommalla porukalla.

  Kuudeksi me olimme varanneet pöydän Cafe Europasta, jossa saimme yhteistyön merkeissä maistella heidän juuri saamiaan uusia viinimakuja. Itse kun en alkoholia juo ollenkaan, niin sain alkoholittoman drinkin ja se kyllä oli hyvää ja näytti myös hyvältä! Osa tytöistä jatkoi vielä iltaa, mutta itse lähdin ennen kahdeksaa suunnistamaan takaisin juna-asemalle ja Timo olikin lasten kanssa vastassa ja sain kyydin kotiin.
  Oli kyllä ihan älyttömän mukava päivä ja olemme jo suunnitelleet seuraavaa pidempää miittiä kesäksi, mutta siihen on vähän tullut mutkia matkaan, mutta toivottavasti saamme sen onnistumaan. On niin hienoa, kun on saanut näin aikuisiällä vielä tutustua bloggaamisen kautta näinkin ihaniin uusiin ihmisiin. Se on kyllä tosi arvokasta.♥ 

Tässä vielä kaikkien mukana olleiden blogityttöjen blogit (nimeä klikkaamalla pääset blogiin):

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä kiva päivä ja ihana päästä näkemään teitä kaikkia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava päivä! Ja todellakin kiva nähdä keitä kaikkia siellä blogien takana onkaan♥ :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan