Slider

Meidän makuuhuone tällä hetkellä

keskiviikko 23. toukokuuta 2018


  Meidän makuuhuone on aina yksi ikuisuusprojekti, sillä siellä on kaikista eniten muuttuvia osia. Ollaan melkein vuoden verran oltu ilman pinnasänkyä, mutta syksyllä kolmannen lapsen tullessa pinnasänky siirtyy taas meidän makuuhuoneeseen, jolloin piano saa siirtyä olohuoneeseen ja muitakin muutoksia täytyy tehdä. Kahdeksan lokeroinen Kallax-hylly on myös vähän ylimääräinen, sillä sille ei parempaakaan paikkaa ole löytynyt. Vaihdoin sen lastenhuoneesta pienempään 2x2 -kokoiseen Kallax-hyllyyn ja pienempi toimii lastenhuoneessa paremmin, mutta meidän makkari on nyt vähän tukkoinen. En kuitenkaan halua sitä myydä poiskaan, koska tiedän haluavani sen tulevaan isompaan asuntoon ilman, että tarttisi Ikeasta lähteä hakemaan uutta. Eikä meillä ole yhtään varastotilaa, minne sen voisi laittaa säilöön. On se välillä niin vaikeaa, haha.


Meidän olohuoneen lisäksi pidän paljon meidän makuuhuoneesta ja se on sisustustyyliltään ja värimaailmaltaan eniten mun näköinen. Tykkään paljon vaaleasta sisustuksesta, beigestä ja rottingista. Meidän makuuhuoneen lattiasta tykkään hyvin paljon ja sen ympärille kokosinkin kaikki tässä huoneessa. 2016 kesällä me remontoitiin tämä makuuhuone ja tästä pääset postaukseen, missä on muutama kuva meidän makkarista ennen remonttia.
  Sängyn vieressä oleva rottinkikori on uusin kirppislöytö viime viikolta. Oon aikaisemminkin nähnyt noita koreja kirpputorilla, mutta joko ne on olleet jo valmiiksi rikki tai sitten hinta on ollut omasta mielestäni korkea. Täällä Seinäjoella oleva Ykkösbasaari -kirppis oli laittanut Facebook-sivuilleen kuvan sen hetken myynnissä olevista tavaroista ja näin tämän korin niissä kuvissa. Olin juuri lähdössä lasten kanssa kauppaan, niin samalla kävin katsomassa, onko kori vielä kirppiksellä. Olihan se ja hinta ei ollut kuin 15€ ja olin etukäteen päättänyt, että jos se maksaa alle 20 euroa, niin ostan sen. Joten olin kyllä tosi onnellinen tästä löydöstä. Nyt mulla on myös pieni yöpöytä, missä voin pitää kännykkää öisin.


  Onhan mulla paljon ideoita tätä makkaria varten, mutta kaikkea ei rahatilanteen takia voi saada heti. Ollaankin remontoitu ja sisustettu tätä meidän asuntoa pikku hiljaa. Olen yrittänyt etsiä käytettynä tai muuten vaan halvalla beigeä sängynpäätyä ja tauluhylly ois myös kiva tuohon sängyn yläpuolelle, niin sinne saisi laitettua muutaman taulun. Mutta pikku hiljaa.
Mukavaa loppuviikkoa!♥

6 kommenttia:

 1. Kivalta teidän makkari nytkin näyttää :). Ihana tuo lattia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Laura kommentistasi! :) Se lattia on kyllä aivan ihana ja meillä on tulossa lastenhuoneeseen myös samanlainen lattia, kun vielä saadaan se remontoitua. :)

   Poista
 2. Kivan näköistä! Varsinkin tuo hyllykkö, missä on kuvia on, aivan ihana :)

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tykkään teidän makuuhuoneen sisustuksesta niin paljon ♥ Mun sängyltä löytyy just samanlaisia koristetyynyjä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos♥ Heh, mä olin ennen tosi iso tähtifani ja joka paikasta löyty tähtiä, mut nykyään enää oon nuo tähtityynyt jättäny. :D Mut tykkään kyl noista edelleen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan