Slider

Terassisohva kesän lempipaikkana

sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

  Illalla lasten mentyä nukkumaan, mulla on yks lempipaikka ylitse muiden. Rakastan nimittäin viettää aikaa meidän terassisohvalla. Kesäillan hiljaisuus ja rauhallisuus.
  Silloin on ihana laittaa Spotifysta päälle lempimusiikkia, lukea kirjaa, selailla kännykkää tai vaikka katsoa lempisarjaa. Iltaisin on se aika kun voin rauhoittua päivän menoista ja äänistä, niin oon alkanut nauttia näistä pienistä hetkistä meidän terassilla.
  Meidän terassi on hyvin kesken ja en tiedä saadaanko sitä valmiiksi koskaan, mutta tällä hetkellä terassisohva näyttää tältä. Tämä on ehdottomasti mun lempipaikka kesällä.♥
  Hyvä muuten, kun tänä keväänä pestiin koko terassi ja öljyttiin se, niin nyt se on ihan siitepölyssä, et sen sais pestä uudestaan. Hirveä homma vaan siirtää noita kaikkia tavaroita ja tyhjätä terassi.
  Mullahan kävi aikanaan tosi hyvä tuuri ja satuin olemaan just oikeaan aikaan ja paikkaan paikalla, kun nuo valkoiseksi maalatut lavat sai hakea ilmatteeksi Facebookin roskalava -ryhmän kautta. Tyynyt oon hankkinut siihen kirppikseltä ja patjat Jyskistä.

  Oon yrittänyt sisustaa tätä terassia pienellä rahalla ja aika hyvin tosiaan oon onnistunut. Terassi kaipaisi ehkä vielä jotain mattoa ja miksei sohvapöytääkin tuohon, mutta mietin vaan sitä, että kuinka ne kestäisi kosteutta. Tämä meidän terassi kun ei ole täysin sateelta suojassa. Juuri muutama tunti, ennen näitä kuvia, oli tullut ihan kaatamalla vettä.
  Myös talvisäilytys mietityttää, koska meillä ei ole juuri mitään varastoa, missä me näitä terassikalusteita säilytetään vaan ne on tässä terassilla myös talvella lumen sataessa osittain myös terassille. Patjat ja tyynyt olen säilyttänyt sisällä ja niillekin on ollut vaikea löytää säilytyspaikkaa, hah.


Tänään olisi vuorossa ystäväperheen lasten synttärit ja muutenkin mukavaa yhdessäoloa perheen kanssa. Mukavaa alkavaa viikkoa!♥

2 kommenttia:

  1. Meilläkin oli kerrostalon pihalla kuljetusliike tuonnut roskalavan. Siihen oli jätetty rakennuspaletteja niin otin säilöön. Taidanpa mökille tehdä nuo tuollaiset. Patjat pitäisi jostain vielä hankkia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan