Slider

Olohuoneen uusi ilme

torstai 20. kesäkuuta 2019

  Me rauhoitutaan kohta juhannuksen viettoon, mutta halusin vielä tulla tänne blogin puolelle lisäilemään muutaman kuvan meidän olohuoneesta.
  Keväällä me vaihdettiin vihdoin uusi laminaatti eteiseen, olohuoneeseen ja keittiöön. Se oli ennen sellanen, onkohan se viralliselta väriltään pyökki? No mut joka tapauksessa sen värinen, mistä en tykännyt yhtään.
 Halusin vaalean lattian ja sen värisen, mikä sopisi tuohon lautaseinään täydellisesti joten valinta osui sitten vaalean harmaaseen laminaattiin, joka sattui olemaan K-raudassa tarjouksessa.
  Olihan tämä remppaaminen lasten kanssa taas oma juttunsa, mutta nyt laminaatti on lattiassa ja ei siitä vaihtamisesta sen enempää. Lattialistat vielä puuttuu. Pitäis vaan ottaa asiakseen ja käydä katselemassa sopivia. Meillä on vähän huono, kun meillä ei ole autossa vetokoukkua, eikä omisteta pakettiautoa tai peräkärryä tms, että saatais pitkiä listoja tuotua kotiin asti. Mutta tarkoitus olisi tässä kesän aikana jotenkin saada ne järjestymään. 
IMG_4396
  Instagramiin kirjoittelin siitä, että oon tykännyt maalaisromanttisesta sisustuksesta lähes kymmenen vuotta, mutta olen ajatellut ettei rottinki sovi meidän nykyiseen kodin sisustukseen.
  Nyt kuitenkin rohkaistuin ja ostin kirppikseltä rottinkivarjostimen. Laitoin meidän ainoan lampunjalan siihen ja sehän sopiikin hyvin! Nimittäin kyllä mun katseet kääntyy aina jos jotain rottinkista nään. Joten enköhän mä rottinkia enemmänkin osta meidän kotiin.
IMG_4388

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan