Slider

Day with me

torstai 9. huhtikuuta 2015

Ajattelin, että voisin silloin tällöin tehdä Day with me -postauksia, sillä tykkään itse ainakin tällaisia lueskella. Tätä omaa postausta lukiessani käy ilmi, että mun päivät on yhtä syöttämistä. ;D En maininnut ihan kaikkia syöttöjä ja silti niitä on niin paljon! Tällaista arkea mä siis vietän tällä hetkellä. Päivän sisältö vaihtelee vähän sen mukaan käynkö esim. kirpputorilla/kaupungilla tai sitten jos illalla mulla on menoa, niin mies on pojan kanssa kahdestaan kotona. Muuten päivät menee aikalailla samaa rataa. :)

klo.04:59 Herään pojan äännähtelyyn unesta, jossa mulle soitetaan paloasemalta ja kerrotaan, että mun lapsuudenkoti on tulessa. Unessa kysytään, onko siellä sisällä ketään. Ihme uni. Nostan pojan pinnasängystä ja syötän. Syötön aikana poika alkaa vääntelehtiä. Juupajuu kakkavaippaa sitten vaihtamaan. Harvoin kyllä käy näin "keskellä yötä".

klo.05:24-06:20 Ollaan molemmat menossa takaisin nukkumaan. Käyn nopeasti facebookissa kännykällä, mutta en saakaan unta kuin joskus kuuden jälkeen vasta pojan jo nukahtaessa heti.

klo. 07:30 Syötän pojan, joka jatkaa vielä unia. Selailen samalla Ilta-Sanomat kännykällä. Kauhistuneena kattelen uutisia lentoturmasta, jossa kuollut 150 ihmistä. Nukahdan uudestaan.

klo. 09:00-10:00 Pojan yöunilta herääminen ja syöttäminen. Mäkin pääsen jopa ylös sängystä! Pojan aamutoimien jälkeen, vien hänet leikkimään leikkimatolle, jotta saan itse syötyä. Käyn myös tsekkaamassa uusimmat blogipäivitykset ja laitan tämän postauksen alulle. Aloitan aamutoimia itselleni kuten hampaiden pesua, kasvojen pesua ja vaatteiden vaihtoa.



klo. 10:00-11:00 Mun aamutoimien jälkeen kuunnellaan musiikkia ja leikitään yhdessä. Vauvan kanssa on niin helppo leikkiä, kun se innostuu niin pienestäkin asiasta kuten harson viemisestä kasvojen eteen ja pois. Syötön jälkeen puen pojalle nallehaalarin ja pipon, nappaan autonavaimet ja lompakon ja lähdetään kirpputorille. En ottanut vaunuja mukaan, niin kanniskelen koko kierroksen reilun kuuden kilon vauvaa turvakaukalossa aluksi itkun saattelemana, mutta sitten poika nukahtaa. Kirpputorilta ei kuitenkaan löytynyt tällä kertaa mitään.

klo. 11:15 Kirpputorikierroksen jälkeen suuntaan nukkuvan vauvan kanssa ruokakauppaan. Kiersin kaupan ihan hissukseen ilman kiirettä. Ihana muutenkin käydä aamupäivällä kaupassa, kun siellä ei ole paljon porukkaa. Eksyppä isoon markettiin perjantai-iltapäivänä/iltana...

klo. 12:10 Postin kautta kotiin. Paketista tuli pojalle Em's 4 bubs merkkiset kuulosuojaimet. Ilmeisesti ainoat markkinoilla olevat kuulosuojaimet pelkästään vauvalle. Kotiin tultaessa poika nukkuu vielä, niin saan rauhassa purkaa kauppakassit. Aloitan myös pyykkien viikkausta ja käväsen koneella.

13:00-15:00 Juttelen äidin kanssa puhelimessa samalla, kun poika alkaa heräillä, vaihdan hänelle vaipan ja syötän. Syön välipalaa itse. Yleensä se on joku hedelmä/hedelmiä ja teetä. Aloitan tekemään ruokaa ja siivoilen samalla keittiötä. Laitan radion päälle, Yle X:n jälkkä -ohjelma. Vähän ennen klo. 15 alan syöttämään poikaa, joka nukahtaa syliin. Siirryn takaisin ruoanlaittoon.

15-17:00 Saan ruoan valmiiksi ja mieskin tulee töistä. Syödään tänään nakkikastiketta ja perunoita. Vaihdellaan päivän kuulumiset. Ruoan jälkeen siirryn koneelle ja otan ostamani herkut mukaan. Päätin kokeilla tällä kertaa erilaisia pähkinöitä. Lemppareita oli ehdottomasti kaikki jogurtti- ja suklaapäällysteiset.♥ Näillä oli vaan sairaan kallis kilohinta, joku reilu 16€. Selailen päivän postin. Lueskelen paikallislehdestä "risut ja ruusut" -palstaa. Oonko ainoa, joka tykkäilee lukea tällaisia?

17:00-18:30 Syötön ja vaipanvaihdon jälkeen puen pojan ja itseni ulos ja lähdetään tunnin vaunulenkille. Mun piti ottaa kännykkä mukaan, mutta en löytänyt sitä mistään! Kotiin tullessa löysin sen kuitenkin vaunuista...

19-22 Pojan leikkiessä täytän muistokirjaa raskausajasta valokuvilla. Poika viihtyy niin hyvin leikkimatolla, että hetken seurusteltua siirryn siivoamaan. Yhdeksän jälkeen aloitan pojan iltatoimet ja poika käy myös kylvyssä. Hän tykkää siitä kovasti. Mieskin oli tässä illan mittaan tullut kotiin menoiltansa.

22-24 Juttelua miehen kanssa, tv:n katselua, iltapalaa, omat iltatoimet. Poika nukahtaa yhdentoista jälkeen ja itse nukahdan puolen yön aikoihin.

6 kommenttia:

  1. Hei, mulla olisi mun blogissa sulle Liebester award-haaste, joten käyppä kurkkailees tuolla ja toivottavasti kiinnostuit ottamaan osaa! :-)♥

    sabinasmiles.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista lukea miten muilla lapsiperheissä arki sujuu:) Teilläpäs pikkuinen valvoo myöhään! Meillä neiti nukahtaa jo 7ltä joka ilta, mutta herääkin sitten jo 6 aikaan aamulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit! :) Joo sitä se on tehny vastasyntyneestä asti. :D Tollanen rytmi ois kyllä ihan jees mikä teillä on, mut ehkä meilläkin muotoutuu se pikku hiljaa. :) Eilen poika nukahti jo puoli 10 et ehkä se siitä. ;D

      Poista
  3. Mä tykkään kans hurjasti näistä postauksista, kiitos Jenni! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan