Slider

Iso paketti Saksasta

torstai 23. huhtikuuta 2015

Mainitsinkin tuossa yhdessä postauksessa, että odottelen pakettia Saksasta. Mun Instagramin seuraajat näkivätkin jo eilen kuvan, mikä paketista paljastui, mutta ajattelin tehdä tänne blogin puolelle vielä erillisen postauksen aiheesta. Tilasin siis Thomannilta valkoisen Yamaha YDP-S51 WH sähköpianon. Mulla on ollu reilun kymmenen vuotta käytössä Yamahan kosketinsoittimet, jotka äiti ja iskä on ostanu mulle ja mun sisaruksille joululahjaks, kun oon ollu jotain 10-vuotias. Reilun vuoden ajan oon kuitenkin ollut ilman minkäänlaista soitinta, koska nämä kosketinsoittimet vetelivät viimeisiään ja niiden virtajohto oli hajalla. Siihen on kerran jo ostettu uusi virtajohto, mutta tällä kertaa vika on liitännässä ja sitä on vähän vaikeampi korjata. Aina kun aloin niillä soittaa, sain soitettua pari sointua, kun soitin meni jo pois päältä. Olin tehnyt monta vuotta siihen jo teippipatentit ym, mutta ehkä oli aika siitä jo luopua. :D

Oon haaveillu varmaan jotain viisi vuotta kunnon pianosta. Ajattelin kuitenkin, että sähköpiano olisi kätevämpi vaihtoehto, kun sitä ei tarvitsisi virittää ja sen siirtämiseen esimerkiksi muuttojen yhteydessä ei tartte nähdä niin paljon vaivaa. Joskus ajattelin, että hankkisin valkoisen sähköflyygelin, mutta luonnollisesti sellainen tarttis paljon tilaa. Sen olin päättänyt, että haluan valkoisen sähköpianon, eikä nyt älyttömän kallista ja merkin pitäisi olla Yamaha. Kävin tuota kyseistä mallia kokeilemassa musiikkiliikkeessä ja aikalailla sen perusteella tein sitten päätöksen. Olin jo ostamassa kyseistä pianoa sieltä musiikkiliikkeestä, kunnes huomasin sen poistuneen heidän nettisivuiltaan. Menin katsomaan löytyisikö Thomannilta nimenomaan sitä pianoa ja löytyhän sieltä ja halvemmalla kuin tästä musiikkiliikkeestä. Laitoin sitten tilaukseen Yamahan sähköpianon, pianopenkillä ja kuulokkeilla. Ei mennyt kuin 8 arkipäivää, kun pianon sain kotiovelle asti.


Pelkäsin vähän, että mun soittotaidot ois ruostunu, kun en oo päässy pitkään aikaan soittamaan, mutta onneksi tämä oli turha pelko. Ihana soittaa ja laulaa pitkästä aikaa kotona. Tämä piano kuitenkin aiheutti pientä kriisiä sisustuksessa, kun piti keksiä sille paikka ja siirrellä muita huonekaluja. Se pääsi kuitenkin olohuoneeseen aitiopaikalle.♥

6 kommenttia:

 1. Wau kuinka kaunis ja ihana! *sydänsilmäemoji* Itsellä on kyllä taidot ruosteessa kun en ole yli puoleen vuoteen asunut kosketinten kanssa saman katon alla. Tuommoisen pianon huolisin kotiini koska vaan, se on niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se kyllä on aivan upea! Voi että, toivottavasti voit jossakin harjotella. :( Se on kyllä tosi kurjaa jos ei voi missään soittaa. :/ Mut aika äkkiä soittotaidon kyllä löytää uudestaan. :)

   Poista
 2. Upea! Kamalan kallis ettei itellä oisi koskaa varaa tuollaista hommata, varsinkaan näin äitiyslomalla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onhan se tietty kallis, mutta halvimmasta päästä sähköpianoja. En ois ite laittanu esim. paria tonnia pianoon, varsinkin, kun halvempikin on mulle riittävän hyvä. :)

   Poista
 3. Paljonko maksoi ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 938 euroa setti, johon kuulu siis piano, pianonpenkki ja kuulokkeet. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan