Slider

Pakkaspäivien asua

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

  Kyllä, minäkin seurasin eilen jännittävää pikkuleijonien jääkiekkopeliä ja voi hyvänen aika se kolmas erä. 6,9 sekuntia jäljellä ottelua, että Suomi voittais maailmanmestaruuden, niin Venäjä tekee maalin. Mutta Suomi vei sitten kuitenkin jatkoajalla, hienoa! Naurattaa vaan, että kuka näillä keleillä oikeesti torille lähtee?! Ite ainakin pyrin liikkumaan ulkona mahdollisimman vähän ja olla kotona villasukat jalassa ja viltti päällä. Toki oon mä vähän kipeäkin, että sekin vaikuttaa asiaan.
  Ja voi että mua ärsyttää mun aamuinen sekoilu noiden arvontojen kommenttien kanssa, kun menin osan niistä poistamaan julkaisun sijaan! :/ Mutta toivottavasti ne, joiden kommentit vahingossa poistin, tulis kommentoimaan uudestaan mun mokasta huolimatta!
  Uusi vuosikin vaihtu ja mä itse alotin sokerilakon/herkkulakon, jotta saan tätä mun makeanhimoa kuriin. Ku on tottunu syömään niin paljon sokeria, niin elimistö myös on tottunut sitä vaatimaan. En tiedä kauan yritän herkkuja välttää, mutta jonkin aikaa ainakin, jonka jälkeen opettelen syömään herkkuja kohtuudella. En mä ole lähiaikoina mitenkään hirveästi syönyt herkkuja. (Jos joulua ei lasketa) Esimerkiksi pullaa, kakkuja tai keksejä meille ei osteta koskaan, ellei tule vieraita. Sipsejä, popcornia ym. syön vaan juhlissa ja ehkä pari kertaa vuodessa ostetaan kotiin. Limsaakin meille ostetaan tosi harvoin! Roskaruokaa käyn syömässä ehkä kerran kuukaudessa jos sitäkään. Karkit ja suklaa on mun pahe. Ennen ajattelin, että karkkipäivä on hyvä keksintö, mutta sitten se alko mennä siihen, että sitä osti vaan siksi, kun on karkkipäivä, vaikkei välttämättä tehnyt edes mieli. Mun herkkujen syöminenkin on kyllä vähän kausittaista ja joskus menee enemmän ja joskus vähemmän. Haluan takaisin raskausaikaan, kun mun makeanhimo lähti jonnekin!
  Uuden vuoden vaihtuminen on siinä mielessä mukavaa, että voi jättää kaikki vanhat jutut sinne edelliseen vuoteen ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Vaikka pitäiskin olla sen verran armollinen itselleen, että joka päivä voi aloittaa puhtaalta pöydältä, mutta jotain maagista on silti tuossa vuoden vaihtumisessa. Teittekö te uuden vuoden lupauksia tai tavoitteita vuodelle 2016? En oo vähän aikaan kirjotellu näin pitkää tekstiä asupostaukseen, mutta tuli nyt kerrankin kirjotettua tämän hetkisiä ajatuksia.
 
Takki - Vila | Paita - Seinäjoen Ilta | Farkut - Gina Tricot | Kengät - Nahkapaikka | Pipo - H&M

  Oon älyttömästi tykännyt tuosta suht uudesta collegepaidasta, jonka ostin meidän seurakunnan nuortentapahtumasta. Se on niin älyttömän lämmin joten on siis ihan täydellinen näille keleille. Oon kotona ollessa pitänyt vaan sitä päällä ja jotain rentoja legginssejä. Jos oon käynyt jossain, niin päälle on saattanut vaihtua farkut. Oon kyllä niin vannoutunut Gina Tricotin Molly-farkkujen fani ja mun pitäiskin käydä ostamassa samanlaiset kuin nämä, mutta mustana. Nämä on nimittäin mun ainoat farkut tällä hetkellä. Niin täydelliset. Meinaa vaan vähän venyä liikaa, mutta kun ne pesee, niin ne menee takaisin omaan tiukkaan muotoonsa. Silmälaseja en yleensä tykkää pitää, mutta oon lähiaikoina hypänny silmälääkärissä, niin on ollu pakko vähän pitää. Piilolinssit on vaan niin paljon helpommat!

9 kommenttia:

 1. Tuo pipo on aivan älyttömän söpö! Pitkään olen metsästänyt samanlaista :)


  elamanikuvina.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heidi! :) Tuo mun pipo on ostettu muutamia vuosia sitten ja en oo hetkeen kattellu pipotarjontaa, mut luulisin, että samantapaisia löytyy kyllä kaupoista edelleen :)

   Poista
 2. Oletpa kaunis!<3 toi pipo sopii sulle tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Täällä on kans menossa herkkulakko! Tammikuun loppuun asti ajattelin sinnitellä, tipatonta vietän myös. Vielä ei oo tiukkaa tehnyt, mutta saapa nähdä.. :D Karkit on mun suurin pahe. Tsemppiä herkkulakkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mullakaan ihme kyllä tehnyt edes kovin tiukkaa! ;o Karkit on tosiaan täälläkin pahe! Tsemppiä myös sulle! :)

   Poista
 4. Mun ois pitänyt tehdä myös joku lupaus, että vähemmän herkkujen syömistä tms., mutta tiesin jo valmiiksi, että mun itsekuri ei riitä, niin jätin senkin tekemättä :D Ihan senkin takia, että mulla oli tässä tammikuussa laivareissu ja synttärit, niin eihän noissa voi olla herkkuja syömättä hehe :D Eihän mikään kiellä sitä herkkujen vähentämiseksi lupausta tekemättä vaikka helmikuusdakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yllättyny siitä, että ei tää oo ees ollu niin vaikeeta mitä kuvittelin. ;o Mut onhan se kyl ihan totta et jos on juhlia tai reissuja, niin sillon haluais kieltäytyä herkuista ym. :D Niinpä, helposti sitä vaan tekee sen tammikuussa mut aina voi päättää syödä vähä vähemmän herkkuja. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan