Slider

Ystäväkirjahaaste

tiistai 16. helmikuuta 2016

Näin ystävänpäivän jälkeen onkin hyvä aika vastata ystäväkirjahaasteeseen, jonka sain joku aika sitten Lempihetkiä blogin Henniltä. Kiitos siis haasteesta!♥ Mun ystävänpäivä menikin perheen kanssa. Käytiin nimittäin Touhutalossa ja myöhemmin vielä pulkkailemassa. Annoin myös Timon nukkua aamulla pidempään ja kokkailin sille herkullista aamupalaa. Vaikka ystävänpäivä nyt ei olekaan parisuhdepäivä, niin ainakin meillä se menee niin, että tuo mun aviomies on myös mun paras ystävä. Toivottavasti teillä oli myös mukava ystävänpäivä. :)

Tässä haasteen säännöt:

- Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
- Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia -blogi haasteen alullepanijana
- Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja -kysymyksiin
- Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
- keksi uudet (tai käytä vanhoja) kysymykset blogiystävillesi
- Haasta mukaan ihania bloggaajafrendejä

IMG_5200

1. Pituutesi ilman korkkareita?
- Oon niinkin paljon kuin 157cm!
2. Lempinimesi ja mistä se on peräisin?
- No ei mulla oikeen oo mitään. Penniks on joskus haukuttu ja sitte on näitä mun omia/kavereiden versioita, joita oon netissäkin käyttäny kuten jennikkä ja jenniskä. Jenzku on vielä joku lapsuudesta. Haha.
3. Minkä ruoan valitset lauantai-illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
- Enpä mä hirveästi kaloreita mieti muutenkaan, mutta kyllä mä varmaan Amarilloon menisin syömään jonkun annoksen. Rakastan sitä paitsi niitä nachoja.♥ Jos ihan kotona pitäis syödä, niin varmaan joku itsetehty pitsa, tortillat tai jotain sellasta.

IMG_1370

4. Top4 asiaa, joita arvostat eniten ystävyydessä?
- Rehellisyys, luotettavuus, vastavuoroisuus ja huumorintaju. Hyvä ystävä on rehellinen ja luotettava. En halua elämääni epärehellisiä ihmisiä, jotka puukottavat selkään, pettävät luottamuksen kerta toisensa jälkeen tai puhuvat pahaa selkäni takana. Ystävyydessä tärkeää on myös vastavuoroisuus, sillä ei oo kiva aina itse laittaa viestiä ja ehdottaa tapaamista. Myönnän, että itse oon välillä joissain asioissa tiukkapipo, että vois ottaa vähän rennomminkin juttuja, mutta siksi viihdynkin enemmän rennossa seurassa ja pidän huumorintajua tärkeänä, koska ei elämän tarvi olla aina niin vakavaa!
5. Telkkarista: moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?
- Mitään muuta en seuraa ku salkkareita.
6. Rakkaimmat harrastuksesi? Ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
- Bloggaaminen ja tietysti kaikki musahommat, joita on vähän säännöllisesti ja epäsäännöllisesti. Laulan kuorossa ja sit soitan pianoa ja laulan. Uutta harrastusta en ajatellu aloittaa, eikä kyllä hirmuisesti ole aikaakaan ylimääräistä. Bloggaaminen vie kaikista eniten aikaa ja sen ikävä kyllä huomaa blogista jos mulla on kiirettä muuten elämässä, koska sillon blogi jää taka-alalle.

IMG_3257

7. Haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
- Jossain vaiheessa olis kiva mennä takas työelämään, saada lisää lapsia ja omakotitalo!
8. Hattaraa vai pehmistä?
- Pehmis on se mun juttu! Mansikkapehmis tai vanilja-mansikka sekoitus. Tähän semmonen sivuhuomautus et oon muuten ollu yks kesä töissä jäätelökiskalla, jossa tein mm. pehmiksiä. Se oli ihan kivaa!
9. Ripsiväri, kestoripset vai naturell?
- Ripsiväri, niin erottuu edes silmät naamasta!
10. Mottosi?
- Näitä on aika monta, mutta sanotaanko näin et ajattelen, et kaikella on tarkoituksensa. Myös niillä vastoinkäymisillä.

En tällä kertaa ajatellut haastaa ketään, mutta totta kai saa vastata näihin samoihin kysymyksiin, jos haluaa tämän haasteen tehdä! :)

6 kommenttia:

 1. Hei täähän oli kiva haaste :-) Pitää katsoa, jos itsekin innostuisin joku päivä tekemään tän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyl kiva ja mä tykkään kyllä vastailla kysymyksiin. :D Joo tee ihmeessä. :)

   Poista
 2. Voi miten sievänä olet, ja haaste on kyl tosi kiva :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan