Slider

"Kun menninkäinen näkee päivänsäteen, se tuntee kummaa leiskuntaa"

tiistai 29. maaliskuuta 2016




Hame - H&M (uusi) | Takki - Kirpputori / Kappahl | T-paita - Kirpputori / Seppälä | Kengät - Kirpputori / Vagabond

  Heippa! Oon tekemässä luultavasti pääsiäisestä vielä erillisen postauksen, mutta tässä vähän viikonlopun asua ennen sitä. Kävin tuossa varmaan kuukausi sitten shoppailemassa Vaasassa ja tämä kellohame oli löytö H&m:ltä. Rakastan viininpunaista väriä ja se sopii niin hyvin mustan kanssa! Mulla on samanlainen hame mustana, mutta yleensä mun yläosat on tummia, niin halusin vähän väriä alaosaan. Oon yrittäny myös etsiä kaupoista kivoja crop top -paitoja eli suomennettuna napapaitoja, koska nää korkeavyötäröiset mekot kaipaa seurakseen sellaisia. En ole kaupoista sellaisia löytänyt. Mulla on kyllä ollut hyvä tuuri ja olen löytänyt kirpputorilta tuon alla olevan t-paidan ja sen päällä olevan takin/paidan kirpputorilta vaan hassulla parilla eurolla. Tuo takki muuten oli alunperin Kappahlin lasten puolelta ostettu ja ihmettelin sitä, että se meni mun päälle ja vielä saan sen kiinni.
  Mulla on taas joku kauhea hinku päästä kaikesta ylimääräisestä tavarasta pois ja sitä tavaraa on jo niin paljon, että oon ajatellu varata kirpputoripöydän taas jossain vaiheessa. Pohdin vaan lähinnä, että mihin kirpputorille tällä kertaa veisin tavaraa, koska tietysti haluan, että tavaraa menisi mahdollisimman paljon. Juuri viikonloppuna pesin myös talvivaatteet ja laitan ne säilöön odottamaan seuraavaa talvea. Talvikengät sais vielä laittaa pois.
  Mutta nyt alan tässä valmistautumaan kaupungille lähtöön. Tänään tulee postissa pojalle välikausihaalari. Olisin halunnut sen ennen pääsiäistä jo, mutta olin vähän liian myöhään liikkeellä, kun kaikki koot oli loppu joka paikasta. Teen siitä postausta varmaan erikseen. Niin ja btw, tuo Elastinen - Oota mua feat. Johanna Kurkela on hyvä biisi!

Mitä mieltä ootte asusta? :)

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu! Varsinkin tuo takki ois tosi paljon kans omaan mieleen, sopii älyttömän hyvin tollasen korkeevyötäröisen alaosan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Heli!♥ Joo se on kyllä tosi kiva ja ihan huippulöytö kirpputorilta! :)

      Poista
  2. Kiva asu! Itsekin käytin ennen paljon hameita, mutta nyt oon jotenkin vieraantunut niistä..Täytyisi ehkä koittaa taas joskus yhdistellä sellainen asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Ida! :) Mullakin meni monta vuotta, etten käyttänyt hameita ollenkaan, mutta nyt oon löytänyt ne taas! Kannattaa kokeilla yhdistää, hameet on tosi mukavia päällä. :)

      Poista
  3. Olipas raikas postaus, ja tykkäsin tuosta asusta. Itse en lähes koskaan käytä hameita, vaikka nyt kevään kunniaksi voisikin yrittää pukea päälleen jonkin kivan collegehameen!

    https://what-a-lotta-fun.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :') Hameet on vähän sellasia, että toiset tykkää pitää ja toiset taas ei, mutta kokeile ihmeessä laittaa. Ne tuo kyllä kivaa vaihtelua! :)

      Poista
  4. aivan ihana asu, toi hame oih <3

    http://tyrskyja.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan