Slider

Lastenhuoneen sisustus

perjantai 19. tammikuuta 2018

  Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi kuvannut lastenhuoneen tänne blogin puolelle ja se on siinä välissäkin ehtinyt muuttua moneen kertaan! Itseasiassa juuri eilen illalla tein sellaisen muutoksen, että toin makuuhuoneesta meidän 2x2 kokoisen Kallax-hyllyn lastenhuoneeseen. Nyt meidän makuuhuoneessa on isompi 2x4 kokoinen Kallax-hylly ja lastenhuoneessa tämä pienempi. Se isompi on ollut niin iso tuonne ja nyt tästä huoneesta tuli paljon avarampi. Lelut meillä säilytetään Kallax-hyllyssä laatikoissa, legolaatikoissa sekä kaapissa. Teen jossain vaiheessa vielä erikseen postausta lastenhuoneen järjestyksestä/lelujen säilytyksestä. En tosin tiedä onko tämä makuuhuone kauaa tämän näköinen, sillä meillä on tarkoitus remontoida tämä huone täysin tämän vuoden aikana. Tässä huoneessa siis nukkuu meidän 3v poika sekä 1v tyttö.
Meidän tytöllä on oma hempeä nurkkaus, sillä hän nukkuu vielä pinnasängyssä. Isoveljen kanssa samaan huoneeseen hän muutti joskus viime syksynä ja se on toiminut tosi hyvin! Vaikka tyttö herääkin vielä yöllä itkemään, niin meidän poika nukkuu aina tosi sikeästi, eikä ole tietoinen siskonsa itkemisestä.  Meidän tuo Ikeasta ostettu pinnasänky on sellainen, että siitä saa toisen laidan pois ja siitä saa tehtyä "juniori-sängyn". Tarkoitus kuitenkin on, että kun lapset ovat tarpeeksi isoja, poika menee nukkumaan kerrossängyn yläsänkyyn ja tyttö sitten alas.

Olen halunnut pitää tässä huoneessa värit mahdollisimman rauhallisina, sillä en tykkää hirveän kirkkaista tai tummista väreistä sisustuksessa. Siksi valitsinkin tytölle vaaleanpunaista ja pojalle harmaata ja vähän sinistäkin on esimerkiksi tuossa viirissä. Vähitellen tämä vaaleanpunainen+harmaa -yhdistelmä on siirtynyt olohuoneen puolelle sekä omiin vaatteisiin.
  Huoneen toisella puolella onkin sitten kerrosängyn lisäksi Ikean leikkikeittiö sekä legosäilytyslaatikot, joita onkin tarkoitus hankkia lisää jossain vaiheessa. Tykkään siitä kun niitä voi pinota päällekäin niin kuin oikeitakin palikoita. Ikean keittiön löysin viime vuonna Facebook -kirpputorilta ja se onkin ollut ahkerassa käytössä sen jälkeen. On muuten saanut mun omat vispilät, lastat ja kipot olla keittiössä rauhassa, kun lapsilla on omat jutut omassa keittiössään.

  Tämä kerrossänky on pienempi kuin normaalikokoinen sänky, jonka vuoksi se alunperin hankittiinkin. Sen patjakoko on 70cm x 155cm ja koko sänky on korkea vain 140cm. Olen tehnyt aiemmin postauksen sängystä. Vielä emme ole asentaneet yläsänkyyn laitoja ja tikkaita, koska niille ei ole tarvetta. Yläsänky on yleensä täynnä kirpputorille meneviä tavaroita tai nostamme sinne leluja tytön edestä pois, ettei hän revi, tuhoa tai syö niitä. Erityisesti pojan dublorakennelmat menee sinne turvaan, koska niitä ei kuulemma saa hajottaa. Haha. Tämä sänky on kyllä ihan lemppari ja niin näppärän kokoinen.
Mukavaa viikonloppua!♥

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana lastenhuone teillä! Omaan silmään parhaimmalta näyttää juurikin tälläiset rauhallisilla väreillä sisustetut huoneet :-) Meillä on myöskin tarkoituksena jossain kohtaan ostaa tytölle tuollaisia legon mallisia säilytyslaatikoita! Alkaa noita leluja kertymään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!♥ Joo sama! Rauhalliset värit on just hyvät. :) Ne legolaatikot on kyllä tosi käteviä. Ei hirveän isoja sisältä, mutta hyvin saa leluja kuitenkin säilöön. :)

   Poista
 2. Toi leikkikeittiö on niin söpö! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on♥ Oon ajatellu et tuunaisin sitä jotenkin, mutta ainakin toistaiseksi se on jäänyt alkuperäisen näköiseksi. :D

   Poista
 3. Onpas kerrassaan suloinen huone♡♡ja ihana tuo kerrossänky!vaaleanpunainen ja harmaa on kyllä munkin luotto yhdistelmä,se vaan toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Kerrossängystä tykkään kyllä itsekin paljon! :) Totta, se vaan toimii!

   Poista
 4. Mä tykkään kyllä teidän lastenhuoneesta tosi paljon ♥ Tosi ihanat värit ja tykkään tuosta hyllystä tuossa pinnasängyn yläpuolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Se hylly on kyllä ihana! Välillä oon miettiny sen poistamista ku välillä se tuntuu olevan tiellä, mutta näyttäis se kyl vähän tyhjältä ilman sitä. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan