Slider

Uutuuksia eteiseen

keskiviikko 31. tammikuuta 2018

   Oon ihan yllättynyt, kuinka suosittu tuo viimeksi julkaistu Nuorena naimisiin -postaus oli. Sitä on nimittäin katsottu melkein yhdeksänkertainen määrä verrattuna mun muihin postauksiin! Siitä tulikin mun blogin toiseksi suosituin postaus. Joten ilmeisesti tuo "Pintaa syvemmälle" -postaussarja jatkuu ainakin koko tämän vuoden, jos se kerta oli noin suosittu. Kiitos myös ihan älyttömästi kaikista kommenteista, joita siihen tuli.♥ Mutta nyt päivän aiheeseen eli sisustuspostaukseen!

  Joulun jälkeen teimme reissun Ikeaan ja ostin sieltä muutaman uuden jutun eteiseen. Beigen värinen tähtimatto sai väistyä ja ostimme tummanharmaan Morum -maton. Lastenhuoneessa olleet Ikean dröna -laatikot saivat mennä roskiin/varastokäyttöön ja laitoin lelukoreiksi valkoiset rottinkikorit, jotka ennen olivat eteisessä. Toivottavasti ne ovat kestävempiä! Eteiseen ostin sitten tummanharmaat korit tuohon Kallax -hyllyyn.


  Meillä ei ole eteisessä mitään vaatekaappia, mutta emme oikeastaan tarvikaan. Tuulikaapissa on naulakko ja kenkäteline ja sitten erikseen on vielä tässä eteisen puolella naulakko hattuhyllyllä. Harmaissa koreissa on säilössä kahden aikuisen ja kahden lapsen pipot, hanskat, huivit yms. Jokaisella onkin oma kori ja hyvin mahtuu. Muut kausivaatteet kuten kesätakit yms. olemme säilöneet vaatehuoneeseen joten tässä eteisessä on säilössä vain ne vaatteet, joita tarvitsemme tällä hetkellä. Paitsi pipot ja kaulahuivit ovat noissa koreissa ympäri vuoden. Hattuhyllyn päällä on vielä yksi rottinkikori, jossa on lasten vaatteita lisää kuten vielä liian suuria kenkiä odottamassa.
  Viikonloppuna teimme vielä yhden muutoksen meidän koko asuntoon, sillä ostimme K-raudasta Led-valaisimia keittiön, lastenhuoneen, olohuoneen ja eteisen kattoon. Joten tästä eteisestä sai nuo keltaista valoa tuovat Plafondi -kattolamput lähteä. Nyt oon erittäin tyytyväinen meidän kodin valaistukseen. Kuinka paljon sitä voikaan asunnon ilme muuttua pelkillä valojen väreillä. Vasemman puoleinen kuva on ihan selkeästi kellertävä, kun oikeanpuoleinen kuva on just täydellisen värinen omasta mielestäni. Ja kyllä muuten on kirkkaita lamppuja!
   Mielestäni eteisen seinät ja tuo Kallax -hylly kaipaisi jotain pientä piristystä ja oonkin ajatellut jos hankkisin jotain tauluja tai muita sopivia sisustusjuttuja. Muuten olen kyllä tyytyväinen tähän meidän eteiseen. Se on nyt myös sopusoinnussa olohuoneen kanssa, jonne ostimme tummanharmaan nukkamaton. Näin sitä vaan muuttuu ilme kertaheitolla tummempaan. Kuvia entisestä eteisestä löytyy esimerkiksi täältä ja täältä.

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanan simppeli ja raikas eteinen! Ei mitään turhuuksia ja värimaailma sopis meikäläisenkin makuun! 😍👌🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ennen mulla on ollu paljon kaikkea sisustustavaroita ympäri kämppää, mutta oon karsinut niitä aika rankalla kädellä. :D Tykkään enemmän näin. :)

   Poista
 2. Voi että, aivan ihanan raikas eteinen!<3 Mä oon alkanut haaveilla kans tummemmista sävyistä just esim matoissa! :) Selailin tässä sun vanhempiakin sisustuspostauksia läpi ja pakko kyllä sanoa, et sulla on niin kaunis tyyli sisustaa :')♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia kommentistasi!♥ Onpa kiva saada noin hyvää palautetta! :') Mä oon ennen tykännyt aika vaaleista sävyistä, mutta nuo tummat asiat tuo kyllä piristystä ja kivaa vaihtelua. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan