Slider

Throwback style - lokakuu 2011-2018

sunnuntai 28. lokakuuta 2018

  Sain vielä lokakuun puolella julkaistua tämän tb-style -postauksen, jossa esittelen teille kuinka oon pukeutunut vuosia sitten ja kerron mielipiteen pukisinko nämä asut vielä päälleni. Tässä tuleekin asukuvat vuodesta 2011 tähän päivään.
2011. Siis voi kamala näitä peilikuvia ja ainakin tämä kuva on ollut blogin puolella! Mutta tällaisia kuvia kaikki blogit oli silloin täynnä. Blogimaailma oli silloin hiukan erilainen. Mutta itse asu on ihan kiva. Mulla oli paljon tuollaisia paitoja, joissa toinen olkapää jäi paljaaksi ja tykkäsin niistä paljon. Sitten oon laittanut alle topin, koska aina puhutaan siitä, että legginssit eivät ole housut. Ja halusin pelata varman päälle, vaikka tuo paita olisikin kyllä riittänyt peittämään takapuolen. Saattaisin pukea päälleni tämän asun, mutta ilman tuota toppia.

2012. Tämä asu ei ole yhtään mun mieleen enää enkä pukisi sitä päälleni. Jotenkin ei vaan miellytä enää yhtään! Legginssit, farkkushortsit, toppi ja paita siinä päällä... Ehkä toppi tuolta välistä pois ja legginssit vois vaihtaa vaikka sukkahousuihin. Tai sitten farkkushortsit vois jättää sinne kesään. Haha.
2013. Tälle asulle Timokin nauro joten ei ehkä ollut nappivalinta tämäkään, hah. Enkä kyllä ymmärrä, että miksi ihmeessä olen elämäni aikana tosi usein käyttänyt säärystimiä kenkien päällä? Ei ne kyllä näytä millään lailla hyvältä. Lisäksi nuo farkut olin ostanut kirpputorilta, eikä ne oikein istunut ja ei paidassakaan ole kehumista. Pipo multa muuten löytyy edelleen! En pukisi tätä asua enää päälleni.
2014 & 2016 Laitoin tähän vierekkäin 2014 ja 2016 vuoden raskausasut. Tässä ensimmäisessä kuvassa odotan meidän esikoispoikaamme ja toisessa sitten tytärtämme. Mulla on sama H&m pitkä paita päällä kummassakin kuvassa, mutta oon osannut yhdistää sen paremmin asuun tässä 2016 vuoden kuvassa. Lisäksi tästä kuvaparista huomaa, että mulle sopii paljon paremmin tummempi tukka kuin kokonaan vaalea. Ensimmäistä asua en pukisi enää päälleni, mutta tuon 2016 vuoden kuvan voisin pukeakin.
2015. Kellohame ja Crop-paita. Ei kyllä mitään pahaa sanottavaa tästä. Hameen oon myynyt kirppiksellä, koska mulla oli sama mekko viininpunaisenakin, niin säästin sen ja tämän myin. Paita on mulla edelleen ja itseasiassa se onkin saatu blogin kautta. Voisin siis pukea tämäna sun päälleni.
2017. Tykkään tämän kuvan väreistä paljon! Tästä asusta mulla on kaikki tallella ja voisin pukea sen päälleni vielä uudestaankin. Tykkään eikä ole pahaa sanottavaa.
2018. Sitten päästään tämän vuoden asuun. Oon niin onnellinen, kun sain reilun viikon päästä synnytyksestä omat farkut jalkaani. Paita on uusi ja siitäkin oon onnellinen, että voin taas shoppailla itselleni vaatteita. Näitä asukuvia tulee myöhemmin lisää.

Mitä mieltä olitte asuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan