Slider

Asu kaupungille

keskiviikko 23. syyskuuta 2015Takki - Seppälä | Legginssit - H&M | Kengät - Kirpputori/Citymarket

Hei! Kävin tänään kaupungilla pyörähtämässä ja kaivoin kaapista legginssit, joita oon käyttänyt viimeksi melkein kaksi vuotta sitten. Raskauden jälkeen nää jäi jostain syystä kaapin perälle ja nyt löysin ne pitkästä aikaa. Kivaa piristystä, kun normaalisti käytän mustia legginssejä. Nää on sitä paitsi kivan paksua kangasta, että vähän kylmemmilläkin keleillä pärjää. Tästä Seppälän takista on kyllä tullu ihan lemppari. Tää on kivan rento päällä, mutta silti tyylikäs.
  Ja en malta olla hehkuttamatta tähän, kun kuuntelen tässä samalla mun Spotifyn syksyn biisilistaa, siis tuo Antti Tuiskun Sata salamaa -versio. Huhhuh! Kuuntelen sitä koko ajan uudestaan ja uudestaan enkä kyllästy. Alan vaan tykätä koko ajan siitä lisää, mitä enemmän kuuntelen! Tähän voi kai tunnustaa, että fanitin Antti Tuiskua sillon ku se nousi Idolssista pinnalle. Olin sillon vissii kutosella tai jotain. Mun huone oli vuorattu sen kuvilla ja luin jokaikisen haastattelun ja katselin jokaisen tv-ohjelman, missä se oli mukana. En enää niin välitä sen silloisesta tuotannosta, vaikka muistankin sen biisit ulkoa, mutta tää sen nykyinen musiikki iskee nykyään enemmän. Mutta en aio enää vuorata kotia sen kuvilla. ;)

Seurataanko siellä ruudun toisella puolella Vain elämää -ohjelmaa? Entä iskeekö tää asu teihin? :)

4 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, että mäkin oon ihan rakastunut tohon biisiin! Ihan mahtava versio, Antti on kyllä taitava :) itsekin fiilisten biisiä tällä hetkellä ja tanssijalkaa vipattaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Joo se kyllä pistää tanssittamaan, siinä oot ihan oikeassa. :D

   Poista
 2. Vain elämää seurataan, onneksi se näkyy myös täällä Suomen ulkopuolella ruudusta, toisin kuin jotkut ohjelmat, ja ex -Antti Tuiskun superfani myös ilmoittaa rakastuneensa Sataan salamaan... :D Ihan huippuveto! Kiva asu muuten, toi takki on tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että näkyy niin ei jää mistään paitsi! :) Vaikka kyllähän niitä biisejä onneks pystyy kuuntelemaan Spotifystä, mutta onhan se tietty eri asia kuin ohjelma. :D Hehe, toi on kyl tosi hyvä veto Antilta. :) Kiitos paljon!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan