Slider

Kirpputorilöytöjä lapselle vol. 3

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

  On aika taas kerätä samaan postaukseen kirpputorilöydöt pojallemme. Silloin tällöin ostan vaatteita ja tavaroita myös uutena, mutta en itse näe kovin järkevänä ostaa lapselle kaikkea uutena, koska kirpputoreiltakin löytää hyväkuntoisia vaatteita ja leluja todella edullisesti. Tässä postauksessa ei ole kaikkia ostoksia, sillä en koe tarpeelliseksi kaikkia ostoksia esitellä. Tässä näkyy lähinnä parhaat löydöt.

Itsehän en ole minkään merkin perään. Kunhan vaate näyttää hyvältä ja on hyvässä kunnossa niin se riittää. Tämä POMPdeLUX:in paita oli vähän haalistunut jo käytössä, mutta se maksoi vain 1,50€, niin nappasin sen mukaani.

Name it -merkkiset farkut. Nämä oli siitä kivat, että nämä näyttää farkulta, mutta eivät olleet niin sanottua oikeaa farkkukangasta vaan paljon ohuempaa eikä vyötärölläkään ole kiristäviä nappeja tai muita juttuja. Taisin maksaa näistäkin 1,50€.

Name it -merkkinen perus raitapaita. Vähän nukkaa, mutta muuten oli oikein hyvässä kunnossa. Tämä maksoi yhden euron.

Tämä farkkupaita oli tosi siistin näköinen ja tämäkin oli sellainen, että näyttää farkulta, mutta ei ole mitenkään hirveän paksua tai liian jäykkää materiaalia lapselle. Name it:n paita ja maksoin tästä 3€.

Sain vähän myös väriä meidän pojan vaatekaappiin! Tässä paidassa tykkäsin erityisesti noista napeista ja on tää kyllä kivan värinenkin. H&M:n mallistoa ja maksoi yhden euron.

Löysin pojalle ensi kesää varten H&M:n lippiksen ja maksoin tästä 0,50€. Itseasiassa pojalla on ollut tämä sama lakki tänä kesänä käytössä. Tykkäsin tästä lakista niin paljon ja tää sopi meidän pojalle niin täydellisesti, että olin ilonen, kun kirpparilta löysin ens kesälle samanlaisen.

Kirpputorilta löytyy myös paljon lasten leluja. En ole ostanut mitään leluja uutena. Lahjaksi olemme joitain leluja saaneet, mutta muuten ostan kirpputorilta. Nämä lelut ovat maksaneet 2-5€/kpl. Mulle tärkeää on se, että kirpputorilta ostetut lelut ovat puhtaita ja suht hyvässä kunnossa. Toki ymmärrän sen, että ne ovat käytettyjä, mutta en osta leluja, jotka ovat syötyjä, hampaanjälkiä täynnä tai muuten rikkinäisiä. Kun ensimmäisiä kertoja ostin pojalle leluja kirpputorilta, niin en katsonut leluja kovin huolellisesti, koska olin vain innoissani, että löysin leluja. Noh, kerran sitten ostin lelun, joka oli rikki ja kun mieheni sitä alko hajottamaan osiin korjataakseen sitä, niin selvisi, että sen sisälle oli tyyliin lapsi oksentanut tai jotain muuta. Heitettiin se sitten roskiin. Hyh. Ostin kerran myös kymmenellä eurolla sellaisen Brion junarata -setin ja eipä myyjä ollut ilmoittanut sen olevan rikkinäinen. Inhottaa ihmisten epärehellisyys ja ahneus! Pesen toki kaikki lelut niiden mahdollisuuksien mukaan ennenkuin annan pojalle ja jos mahdollista niin keitän lelut myös. Mutta näiden tapahtumien jälkeen katson tosi tarkasti aina ennenkuin ostan leluja pojalle.

Oon löytänyt kirpputorilta myös paljon kirjoja ja nimenomaan hyvässä kunnossa olevia kirjoja, eikä puoliksi syötyjä. Joskus tosin törmää niihinkin kirjoihin, jotka ovat tosi huonossa kunnossa, ruokatahroja ja hampaanjälkiä täynnä. Sellaiset kirjat jää kyllä ostamatta. Näistä kirjoista olen maksanut 0,50-3€/kpl ja esimerkiksi tuo Nalle-Puh -kirja oli sen näköinen, että sitä ei ole kertaakaan edes avattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan