Slider

Random photos

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

  Kokeilin tuossa yksi päivä pätkismuffinsseja ja voin sanoa, että hyviä oli! Oon joskus aikaisemmminkin kokeillut jollain ohjeella, mutta siinä pilkottiin vain pätkiksiä taikinaan, kun tässä ohjeessa pilkottujen pätkiksien lisäksi lisättiin kokonainen pätkis muffinssien sydämeksi. Oli kyllä todella herkullista! Kokeilin myös ensimmäistä kertaa tehdä kahta erilaista kuorrutetta muffinssien päälle, mutta tuo mun toinen puolisko ei niistä oikein välittänyt. Kuulemma parempi ilman kuorrutetta.

  Syksy toi tullessaan kynttilät. Rakastan kynttilöitä, erityisesti kaikkia tuoksukynttilöitä. Mikäs sen ihanempaa kuin mennä sohvalle viltin alle syysiltana pelkkien kynttilöiden valossa ja samalla juoda kuumaa teetä tai kaakaota.♥ Kynttilöissä on kyllä joku rauhoittava vaikutus.

  Tällaisen puhelimen kävin sitten ostamassa ja voin sanoa, että oon todella tyytyväinen! Olin saanut edellisen puhelimen (Lumia 520) valmistujaislahjaksi pari vuotta sitten. Olin tosiaan viime viikolla lenkillä ja kuuntelin kännykästä musiikkia kuulokkeilla. Mulla ei ollut taskuja, niin pidin sitä kädessä vaan kunnes kuulokkeiden johto tarttuu vaatteeseen ja kännykkä lipeää mun kädestä asfaltille. Surkuhupaisaa tässä on se, että mun mies on tiputtanu oman Lumiansa kymmeniä kertoja, eikä siinä ole kuin näyttö halkeillut, mutta kun minä tiputan vasta ensimmäistä kertaa, niin tulee pieni ja nätti särö lasiin, mutta samalla se on hajottanu koko kosketusnäytön joten mitään ei tapahtunut, vaikka kuinka sormea liikutti näytöllä.
  Tämä puhelin sattui olemaan Prismassa poistomyynnissä joten sain sen 50 euroa halvemmalla kuin, mitä se tällä hetkellä maksaa muualla. Tämä oli ainoa jäljellä oleva ja väri ei kyllä miellyttänyt silmää, mutta ostin siihen valkoiset suojakuoret, niin ei tuota oranssia väriä oikeastaan näy. Kamera on puolet parempi kuin mun edellisessä puhelimessa, kännykän selaus toimii todella nopeasti, näyttö on paljon kirkkaampi ja laadukkaammat värit. Näin reilun viikon käytöllä ei kyllä ole kuin hyviä kokemuksia!

  Sain vihdoin värjättyä juurikasvun ja kulahtaneen värin pois! Tai no jos ihan tarkkoja ollaan, niin veljen vaimo toimi mulle kampaajana. Viimeksi kävin kampaajalla värjäyttämässä liukuvärjäyksen hiuksiini, mutta en halua kahden kuukauden välein laittaa melkein satasta kampaajalle. Ostin siis alle kympillä väriaineen ja lisäksi muutamalla eurolla siveltimet ja yritin kovasti kertoa veljen vaimolle, kuinka kampaaja oli liukuvärjäyksen tehnyt. Vähän nettiäkin käytettiin ja kuvassa näette lopputuloksen. Oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen.♥


  Oon täällä muistaakseni kertonu, kuinka synnytyksen jälkeen oon potenut vaatekriisiä. Oon laittanut ja laittamassa melkein kaikki mun entiset vaatteet kirpputorille ja hankkimassa uusia vaatteita tilalle. Jotenkin melkein kaikki vaatteet, joita oon käyttänyt ennen raskautta tai raskauden aikana, ei tunnu yhtään omalta. Ostin lauantaina itselleni elämäni ensimmäisen kellohameen ja ehkä pikku hiljaa täytän vaatekaappini vaatteilla, jotka tuntuu omilta. Vaatteiden pitää näyttää hyvältä ja myös tuntua hyvältä päällä ja tää mekko kyllä oli sitä.♥

6 kommenttia:

  1. Hei! Mistä oot saanut tuon muffiniohjeen? Oli hyvännäköisiä ja varmaan todella hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, netistä bongasin täältä http://www.kinuskikissa.fi/minttusuklaamuffinssit-ja-talven-viimeiset-lumihiutaleet/ :) Kannattaa kyllä kokeilla! :)

      Poista
  2. Eikä, hiukanko alkoi tehdä mieli muffinsseja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :D Se kyllä on blogien ruoka- ja herkkukuvissa vaarana. :D On kyllä testaamisen arvoisia, reseptin löysin kinuskikissan sivuilta ja linkitin sen tuohon ylempään kommenttiin. :)

      Poista
  3. Todella herkullisen näköisiä muffinsseja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne olikin kyllä herkullisia! Pitäis kyl tehdä niitä taas itsekin! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan