Slider

Viime viikkojen kuulumisia

perjantai 25. syyskuuta 2015

  Mihinköhän se syyskuukin jo meni? Ens viikolla ollaan jo lokakuussa. Tulinkin kirjottelemaan tänne blogin puolelle kuulumispostausta näin random kuvien siivittämänä. Tykkään itse lukea tällaisia postauksia ja kameraan tallentuu paljon kuvia, joita ei ota mitään tiettyä postausta varten. Joten kiva niitä julkaista tällaisissa postauksissa.
  Oon tässä valmistautumassa viikonloppua varten ja mun viikonloppu meneekin reissatessa ja kyläillessä. Oon aikalailla semmonen kotikissa, joka viihtyy kaikista parhaiten kotona. Kaipaan kyllä ihmisten ilmoillekin välillä, mutta jotenkin nykyään, kun on somekin niin vahvasti mukana elämässä, niin se kyläily on jäänyt vähemmälle. Yritän petrata tässäkin asiassa ja viettää enemmän aikaa läheisten kanssa "oikeassa" elämässä. Mutta pitemmittä puheitta niihin kuviin.

  Me vietettiin Timon kanssa syyskuussa 4-vuotishääpäivää. Käytiin yks viikonloppu syömässä Amarillossa ja virallisena hääpäivänä päätin leipoa meille kakun ja S-marketista kävin hakemassa herkulliset ja älyttömän isot suklaakeksit! En oo hetkeen leiponut täytekakkua, eikä tää niin hyvin onnistunut kuin olisin halunnut (perfektionisti kuin olen). Kerma nimittäin loppui kesken ja koristelu ei ole niin täydellinen, mutta eipä se makuun vaikuttanut.

  Vaihdoimme (taas) olohuoneessa järjestystä ja tässä vähän kuvaa siitä. Vaihdomme kolmenistuttavan sohvan tuolta ikkunan edestä vastakkaiselle seinälle ja kahdenistuttavan sohvan keskelle olohuonetta. Lastenhuoneeseen muuttanut Kallax-hylly sai myös palata olohuoneeseen. Pojan lelut ovat muutenkin tällä hetkellä olohuoneessa, niin ne saa kätevästi säilytettyä noissa laatikoissa. Tässä kuvassa olohuone näyttää ehkä hieman ahtaalta, mutta todellisuudessa se ei sitä kuitenkaan ole. Mielestäni tuon sohvan kääntäminen selkänoja keittiöön päin toi yhtenäisyyttä olohuoneeseen ja toisaalta myös tilaa tuolla hyllylle, sillä muuten se ei olisi mahtunut olkkariin.

  Oon ottanut meille ruokavalioon yhä enemmän bataattia ja erityisesti bataattiranskalaiset ovat herkkua! Käytämme bataattia lisukkeena lihan tai esimerkiksi kalan kanssa. Bataattihampurilaiset ovat myös ihan älyttömän hyviä! Jos ette ole ikinä testanneet bataattia ruokavaliossa, niin kannatan kyllä ainakin kokeilemaan. :)

  Syyskuun aikana myös poikamme täytti yhdeksän kuukautta ja pitihän sitä viralliset 9kk kuvat ottaa. Ihan älytöntä kuinka lapset kehittyy ensimmäisen elinvuotensa aikana niin paljon! Ja kuinka aika on mennyt niin nopeasti. Pian meidän poikakin jo kävelee ja puhuu ja mitähän vielä. On se niin rakas.♥

  Harvemmin pidän hiuksia kiinni, mutta eilen halusin kokeilla pitkästä aikaa. Ei hassumpi ja tuo kivaa vaihtelua! Olin lähdössä kirpputoreja kiertelemään ja löysinkin tällä kertaa paljon sisustusjuttuja, joista tulee sitten oma postauksensa jossain vaiheessa. Joskus käy niin hyvä tuuri, että samassa pöydässä on juuri mun tyylistä sisustustavaraa joten yleensä hamstraan sitten samasta pöydästä useammankin tuotteen.

  Aamuherätykset ei oo mun niitä lempijuttuja. Muuten kyllä tykkään herätä aamulla aikaisin, mutta jos en oo menny ajoissa nukkumaan ja yö on katkonainen, niin nukkuisin kyllä pidempään kuin seitsemään. En kuitenkaan valita, sillä mikäs sen parempaa kuin aloittaa aamu rennosti vetämällä villasukat jalkaan, ilman kiirettä siitä, että tarttis mennä yhtään minnekään muuta kuin keittämään pojalle aamupuurot.

Ihanaa viikonloppua!♥

4 kommenttia:

  1. Miten teet nuo bataattiranskikset? :) Ja hyvää viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorin ja pilkon bataatin ja huuhtelen vedellä. Jostain luin, että ne ois parempia jos niitä pitää hetken vedessä, mut en nyt tiedä onko sillä vaikutusta.:D sitte laitan kippoon oliiviöljyä ja erilaisia mausteita kuten suolaa, pippuria, paprikajauhetta ja chiliä ja sekotan bataatit öljyseoksessa. Laitan uuniin 200 asteeseen n. 30 min. En oo koskaan oikeen kattonu kellosta, yleensä kokeilen että ne on pehmeitä. :) ranskalaisten kannattaa olla suht samankokoisia, koska muuten osa palaa ja osa jää raa'aksi. Kiitos!:)

      Poista
  2. Ihana seinä teidän olohuoneessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Olisin halunnu oikean lautaseinän, mutta tyydyin tapettiin. Tosin tuokin näyttää aika aidolta. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan