Slider

Kellohamerakkautta

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Hame - H&M | Paita - Seppälä | Kengät - Vanhankylän Ullakko kirpputori/Vagabond

  Mä oon aika järjestelmällinen ihminen ja oon huomannu nyt sen tässä bloggaamisessa, että tavoitteiden asettaminen on se mun juttu. Niinpä oon tässä muutamia viikkoja kokeillut sitä, että olen määritellyt päivät, jolloin bloggaan. Näin mulla on postauksen tekemiselle joku deadline, eikä bloggaamiseen tule niin paljon taukoja, kun olen etukäteen päättänyt nämä päivät. Mulla helposti se menee siihen, että "oon viimeks postannu maanantaina ja nyt on jo torstai, pitäis tehdä joku postaus". Kunnes sitten huomaan vielä sunnuntainakin, etten ole postannut. Olen siis päättänyt, että postaus ilmestyy kolme kertaa viikossa: keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina. Nämä ovat tällä hetkellä sellaiset päivät, että pystyn sitoutumaan siihen, että postaus kans tulee näinä päivinä. En kuitenkaan ota mitään stressiä, enkä väkisin ala postaamaan jos ei mitään postattavaa ole. Näin myös ne, jotka eivät seuraa mun blogia esimerkiksi bloggerin kautta, tietävät milloin odottaa minulta uutta postausta. Katsoo nyt sitten, miten tämä tästä lähtee, mutta ainakin nämä muutamat viikot ovat menneet hyvin tällä periaatteella. Mulla ei ole yleensä aikaa postata kuin vasta iltaisin joten siitäkin on tullut vakiintunut tapa tässä postaustahdissa.
  Toinen bloggaamiseen liittyvä juttu on kommentointi. Oon itse huomannut itsessäni, että olen laiska kommentoimaan yhtään mitään kenellekään, mutta oon yrittänyt skarpata tässä ja kommentoida muiden blogeihin ahkerammin ainakin sen mitä ehdin. Sehän on sanomattakin selvää, että kommentit piristävät bloggaajien päivää ja onhan se mukava saada palautetta bloggaamisesta, vaikka se olisikin kommentti tyyliin "kiva postaus". Joten haastan teidät muutkin mukaan kirjoittelemaan aktiivisemmin blogeihin. Näin me bloggaajat tiedämme, että edes joku lukee meidän juttuja ja myös sitä, että mitkä postaukset ovat tykätyimpiä.
  Asusta sen verran, että itse tykkään todella paljon tuosta hameesta. Oon ostanut sitä varten muutaman yläosan ja tää sininen paita oli yks niistä. Löysin tämän nimittäin Seppälän alennusrekistä kympillä, kun normaalihinta oli jotain vähän reilu kaksikymmentä euroa. Oon viimeks lukioaikoina käyttänyt paljon hameita, niin ehkä olisi aika jo palata hameisiin takaisin. Olin nimittän jo unohtanut kuinka mukavia hameet onkaan päällä. On muutenkin vähän erilaista, mitä mun päällä on totuttu näkemään.

12 kommenttia:

 1. Oi, sopii toi asu sulle tosi hyvin! Ehdottomasti lisää hameita sulle ja kivaa nähdä päälläsi enemmän jotain väriäkin, värit piristää päivää! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos♥ Joo pitäis niitä hankkia! Pitäis joo uskaltaa pukeutua välillä muihinkin väreihin kuin mustaan tai farkkuun. :) Kiitos sulle kommentista! :)

   Poista
 2. Toi on ihan totta että 'kiva postaus'- kommentitkin piristää paljon! Ja mä ainakin käyn lueskelemassa näitä sun juttuja :)

  VastaaPoista
 3. Nuo tennarit on niin ihanat ja hamekin tosi kiva! Kommentointi tai pikemminkin kommentoimattomuus on miunkin paha tapa... Luen aina, mutta harvoin kommentoin. Pitäis yrittää skarpata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! :) Joo sama! Mäki tosi usein luen ja selailen vaan postaukset läpi, mut kommentointi vaan jää joten siksi oon nyt yrittäny skarpata, kun ite tiedän kuinka kivoja ne kommentit tosiaan on. :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää hame! Olen itsekin noiden maltillisten kellohameiden ystävä, ne sopivat oli sitten parempi tai vähän huonompi päivä ja yläosaa ja kenkiä yhdistelemällä kokonaisuudesta tulee juuri sellainen kuin haluaa.

  Tiesithän, että postauksia voi myös ajastaa? Joskus harvoin kun itse innostun, niin teen useampia kerralla ja ajastan ne tulemaan muutaman päivän välein ulos. Sitten ei tarvitse murehtia vaikka viikkoon että onko aikaa. ;)
  Mitä tulee kommentointiin, niin totta tosiaan, pienikin kommentti on todella arvokas bloggaajalle ja osoittaa, että hänen tuotoksensa on ollut vaivannäön väärti. Eikä siihen mene paljon aikaa. Itse tosin pyrin kirjoittamaan mieluummin muutaman laadukkaan kommentin kuin kymmenen mitäänsanomatonta. Näkeehän sen se bloggaajakin, että onko kommentoija vain floodausmielessä levittämässä omaa profiiliaan jokaiseen kommenttiboksiin mitä maa päällään kantaa, vai onko hän oikeasti lukenut toisen kirjoituksen ajan kanssa ja haluaa sanoa oman kantansa siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo se on kyllä totta, että kellohameista saa monenlaisia kokonaisuuksia sekä juhlavaa että arkisempaa. :) Joo ajastan usein postauksia ja se onkin kätevää. :D Nyt ei vaan oo ollu aikaa kirjotella useampaa postausta valmiiksi, niin se jäi postauksesta mainitsematta. :) Niin onhan siinä toki sekin puoli, että jos laittaa "kiva postaus" ja oman bloginsa osoitteen perään ja kommentoi jokaiselle saman kommentin, niin tuleehan siitä kyllä vähän huono fiilis. :/ Itsekin pyrin kommentoimaan vähän laadukkaampia kommentteja, mutta ajattelen silti, että parempi lyhytkin kommentti kuin ei kommentteja ollenkaan. ;D Mutta kiitos paljon laadukkaasta ja pitkästä kommentista! :)

   Poista
 5. Mäkin olin pitkään haikaillu kellohametta ja päädyin tohon samaan H&Mn hameeseen, se on aivan ihana ja monikäyttönen :) Se on tosin sanottava, että koska H&M:n ilkeämielisesti kutsutut rätit on oikeesti tosi huonoa laatua, niin toi ei oo poikkeus, vaan jo kuukauden käytön jälkeen toi kangas on alkanu purkautuu eri kohdista. Tosi rohkaseva kommentti, sori! :DD Oliko tää vähä masentava nyt. Mut harmittaa että noi ei kestä sitten yhtään mitään :/ [Käytän sitä kyllä silti kun ei sitä hirveesti huomaa ellei kato läheltä.]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei se mitään. :D Harmi, että laatu on huonoa. :/ Toivottavasti mulla kestäis vähän pidempään, kun käytän ns. parempia vaatteita vähän harvemmin näin kotona ollessa, kun ei tarvi mennä mennä esim. töihin tai kouluun. :D Mutta uskon, että ostan lisää kellohameita, niin jos sitten kattelis muiden kauppojen tarjonnan. :)

   Poista
 6. Hihi, mulla on samanlainen hame ja se on kyllä ihan mun lemppari! :-) Tosi kiva asu muutenkin, sopii hyvin sulle :-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan