Slider

Inspiraatiota makuuhuoneeseen

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Ollaan asuttu tässä meidän nykyisessä asunnossa kohta vuoden enkä ole vieläkään saanut makuuhuoneesta mieleisen näköistä. Siellä tökkii kaikki. Seinät ovat maalattuja; päätyseinä on tummanruskea ja muut seinät vaaleita, vähän kellertäviä. Lattia on muovimattoa vähän tummempaa kuin pyökki. Lisäksi ikkunassa on tummansininen pimennysverho. Itseasiassa en ole kuvannut meidän makuuhuonetta tänne blogin puolelle yhtään, koska se ei vaan näytä kivalta.
  Siispä ollaan ajateltu, että remontoidaan se ihan kokonaan. Lattiat pitäisi vaihtaa, seinät maalata valkoseksi ja päätyseinään joku kiva tapetti. Katsellaan myös, että onko mahdollista tai järkeä vaihtaa oven karmeja. En tiedä kuka tätä asuntoa on joskus ollut tekemässä, koska makuuhuoneen ovi aukeaa eteiseen päin eikä huoneeseen päin, miten isoimmissa huoneissa on tapana. Sellaisesta ratkaisusta on käytännöllisyys kaukana. Käytännössä meillä on makuuhuoneen ovi kokoajan auki ja se vie eteisestä turhaa tilaa.
  Tarkoitus on tähän postaukseen laittaa jotain inspiraatiokuvia makuuhuoneista ja samalla auttaa vähän itseäni saamaan selvyyttä siihen, että mitä mä oikein haluan. Oon nimittäin vähän huono hahmottamaan jos en voi nähdä. Sitten kun tämä projekti tästä etenee, niin teen kyllä postauksia tänne blogin puolelle!

1. kuva täältä | 2. kuva täältä | 3. kuva täältä | 4. kuva täältä

  Oon miettinyt haluaisinko makuuhuoneeseen valkoinen-beige vai valkoinen-harmaa väriyhdistelmää ja oon päätynyt beigeen. Valkoinen ja beige sopii mun mielestä niin ihanasti yhteen. Näistäkin kuvista huomaa, etten ole minkään värikkäiden värien tai isojen kuvioiden ystävä vaan silmä lepää hillityissä kuvioissa ja maanläheisissä sävyissä.


1. kuva täältä | 2. kuva täältä | 3. kuva täältä

  Maalaisromanttinen sisustus on mun mieleen ja pidän erityisesti tähtikuviosta ja melkein kaikista sisustusesineistä, joissa on joku teksti. Valkoinen, beige, harmaa, ruskea ovat yleensä värejä, joita meidänkin kodista löytyy. Näiden värien lisäksi olen kovasti tykästynyt rottinkiin ja nimenomaan tällaiseen ruskeasävyiseen. Tämän tyylisiä pitäisi hankkia lisää ja erityisesti makuuhuonetta ajatellen.


  1. & 2. kuva täältä

  En nyt saa mielestäni pois tätä laminaattia, jonka löysin K-raudan sivuilta. Tuo sopisi niin täydellisesti makuuhuoneeseen ja siihen valkoiset huonekalut ja valkoiset seinät. Itselle ainakin tulee tästä laminaatista tosi lämmin ja kotoisa tunnelma.♥


1. kuva täältä | 2. kuva täältä

  Sitten, kun joskus makuuhuoneen remontti on valmis, niin ostamme tämän Ikean Brimnes -sängyn. Meillä ei tosiaan hirveästi ole säilytystilaa ole joten tämä olisi aivan täydellinen meille. Haluan tuon sängynpäädyn myös mukaan, niin sinne sais kivasti tavaroita piiloon ja ei tarvitsisi erikseen olla yöpöytiä. Lisäksi mä vihaan imuroimista sängyn alta, niin tässä sitä ei tarvitsisi tehdä.

16 kommenttia:

  1. Mäki tykkään maalaisromanttisesta sisustuksesta tosi paljon! Tän postauksen perusteella meillä on aika samanlainen maku sisustuksessa! :)

    http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla! :) Maalaisromanttinen sisustus on kyllä kaunista! :)

      Poista
  2. Vitsi miten ihania inspiraatiokuvia!! <3 Tykkään just samanlaisesta sisustuksesta ja tuo Ikean sänky on kyllä "pakko joskus saada" -listalla :D Pitää ensin vielä lämmitellä mies tykkäämään siitä. Luen kyllä muutenkin mielellään sisustuspostauksia ja erityisesti makuuhuoneen ennen ja jälkeen kuvat kiinnostaa sitten tulevaisuudessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy kyllä mitä ihanempia kuvia. :D Tuo sänky on kyllä niin hieno ja tosi käytännöllisen näkönen ainakin. :) Vaikea sanoa kun ei vielä ole kokemusta. :D Juu niitä kyllä laitan sitten, kun päästään sinne asti. :)

      Poista
  3. Mä tykkään tällä hetkellä ihan sairaasti eri puumateriaaleista ja just aika neutraaleista sävyistä! Tekis mieli sisustaa koko talo uusiks täällä haha :D

    http://onrooftop.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii, siitä sitte sisustamaan. ;) Rahahan kasvaa tietysti puussa! :D Mitä nyt oon hintoja katsellu, niin ei kyllä kovin halvalla voi vaihtaa tapetteja tai lattiaa ellei sitten satu löytämään poistomyynnistä hienoja materiaaleja. Mekin tässä pikku hiljaa yritetään remontoida ja makuuhuone on just seuraava projekti :)

      Poista
  4. Aivan todella suloisia kuvia! :)

    http://enkeline.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janette! Yritinkin tähän postaukseen etsiä kauniita sisustuskuvia, vaikka tietysti sisustusmaku on kaikilla erilainen. :)

      Poista
    2. Tosi suloinen blogi, nuo inspiraatiokuvat ja värit sopivat ihanasti yhteen!

      http://vaihtoehtoinenuniversumi.blogspot.fi/

      Poista
    3. Kiitos Sanni ja kiva juttu, että pidit myös kuvista! :)

      Poista
  5. Voi kuinka ihania inspiraatiokuvia! Erityisesti tykkään noista ihanan pehmeiltä näyttävistä sängyistä :) Sulla on tosi samanlainen sisustusmaku kuin mulla <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, kun sais oman sängyn näyttämään tuolta. ;D Oi, mukavaa että löytyy myös muita, joihin tällainen sisustustyyli iskee. :)

      Poista
  6. Oi kun ihania juttuja! :) Vähän sisustus vimmaa pukkaa itselläkin...

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ku itse sais makkarin näyttämään noin kauniilta! Tällaiset postaukset ei kyllä yhtään helpota sisustusvimmaa. ;D

      Poista
  7. Ui kuin ihana blogi ja ihania kuvia tässä postauksessa :3 Sait juuri uuden lukijan :)

    http://millakaroliinas.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan