Slider

Selfie -paita

lauantai 24. tammikuuta 2015


Paita - Kirpputori/Bik Bok | Legginssit - H&M | Kengät - Nahkapaikka

Hei! Tulin teille esittelemään vähän rennomman asun. Tämä paita on yksi kirpputorilöydöistäni muutaman kuukauden takaa, ja paita maksoi vain 4€. Paita oli oikeastaan ihan uuden näköinen ja alunperin se oli ostettu Bik Bokista. En mä niin hirveästi selfie -kuvia ota, mutta itse paita oli kivan rento ja mukava päällä.

Hyvin mahdollista, että mun tyylini tulee muuttumaan tässä lähiaikoina tai ainakin melkein mun kaikki vaatteet lähtee kirpputorille ja tarkoitus olisi pikku hiljaa ostella uusia. Näissä kuvissa on kulunut n. kuukausi synnytyksestä. Vaikka kaikki kilot onkin lähtenyt, mitä raskaudessa tuli, niin en voi sanoa olevani mitenkään timmissä kunnossa tai alkuperäisissä mitoissani. En tosin ollut ennen raskauttakaan kovin timmissä kunnossa, muttaa... :D En ole kuitenkaan kriittinen itseäni kohtaan ja voin sanoa, että esimerkiksi raskausaikana jopa itsetuntoni parani vielä entisestään, kun kerrankin sai olla muotoja "luvan kanssa". Tykkäsin pitää tyköistuvia vaatteita, jotta mahani näkyi. Juuri ennen raskautta aloittelin laihdutusta, jota jatkan sitten tässä pikku hiljaa terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla oman jaksamisen mukaan. Hassua, että ennen sitä on laihduttanut sen takia, koska ei ole hyväksynyt kroppaansa tällaisena. Tällä hetkellä kuitenkin haluan laihduttaa siksi, että voisin elää terveellisempää elämää. Hyväksyn itseni myös tällaisena ja jotenkin vapauttavaa sanoa se myös ääneen (tai no kirjoittaa).

7 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus Jenni! Oot hyvä just tuollaisena <3

  VastaaPoista
 2. Miksi muutat sun tyyliä tai mihin suuntaan aiot muuttaa : ) ps. Kiva löytö! Kyllä vaan kirpparilta löytyy nykyaikana kaikkea hyvää halvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa tiedä.:D haluaisin kokeilla jotain uutta.:) kiitos, joo niin kyllä löytyy!:)

   Poista
 3. http://nhattaravuori.blogspot.fi/2015/01/linkkaa-blogisi-suosikit.html blogisi pääsi suosikkeihin! :)

  VastaaPoista
 4. Itselläni oli sama tunne A-murua odottaessa. Kerrankin oli tyytyväinen vartalooni ja pidin masuani korostavia vaatteita. Raskauden jälkeen olin saman kokoinen kun ennen, mutta silti muuttunut.

  Kroppasi muuttuu vielä lähikuukausien aikana, olethan vasta synnyttänyt. Olet kaunis äiti, ja ihana lukea että hyväksyt itsesi juuri tuollaisena kun olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että vaikka olisi saman kokoinen kuin ennen, niin silti on muuttunut. :) Varmasti muuttuukin, kiitos paljon kehuista♥ :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan