Slider

Kuukauden suosikit - Tammikuu

lauantai 31. tammikuuta 2015

Itse tykkään lukea blogeista erilaisia kuukauden suosikit tms. postauksia, koska niistä voi saada hyviä vinkkejä. Nykypäivänä blogit ovat hyvä mainospaikka, vaikka bloggaaja ei mainoksesta saisikaan yhtään rahaa. Ennen esimerkiksi meikkejä tai hyvää palvelua kehuttiin ja suositeltiin kaverille. Varmasti nykyäänkin tehdään niin, mutta sen lisäksi tuotteita suositellaan myös netissä. Oon ainakin itse ostanut monta kertaa tuotetta, jota joku bloggaaja on kehunut. Siksi tämä postaus ja yritän laittaa näihin aina mahdollisimman erilaisia juttuja, vaikka kaikki ei tuotteita olekaan. En tiedä löytyykö multa ihan joka kuukaudelle suosikkeja, mutta tässä ainakin tammikuun suosikit. :)



Loreal Paris Skin Perfection kosteuttava päivävoide. Syyskuun Livboxissa oli tämä päivävoide ja ihastuin tähän ihan täysin. Sen lisäksi, että voide on ihanan väristä ja tuoksuista sekä kosteuttaa hyvin ihon, niin tää purkki on myös ihanan pirteän värinen. :D Mulla on talvisin todella kuiva iho ainakin kasvoista, sillä yleensä mun iho vaan hilseilee, eikä siihen auta mitkään rasvat tai kuorinnat. Täytyy kyllä myöntää, että tämän päivävoiteen käytön jälkeen mun iho kyllä ei ole läheskään niin kuiva kuin mitä se yleensä on. :)

Katy Perry Royal revolution hajuvesi. Tästä hajuvedestä tuli myös näytekappale syyskuun Livboxissa ja ihastuin heti! Oon yleensä tosi laiska ostamaan mitään uusia hajuvesiä, kun niiden kokeileminen on niin pitkäveteistä ja tuntuu, ettei oikeanlaista tuoksua löydy. Tämä onneksi tuli sitten kotiin asti postissa ja Timo sitten osti tän mulle synttärilahjaksi, kun olin ensin kuluttanut tämän näytekappaleen.


Milestone baby cards. Blogeissa olin joskus törmännyt näihin vauvakortteihin ja ajattelin, että onpas kivoja. Näiden ideana on siis, että kun vauva oppii jotain uutta tai on esimerkiksi kahdeksan viikon ikäinen, niin otetaan kortti, asetetaan kortti vauvan viereen ja otetaan kuva. Kortteja on 30 ja suurinpaan osaan voi laittaa päivämäärän. Pyysin nämä kortit itse joululahjaksi ja tämä on kyllä hyvä lahjavinkki vastasyntyneen vanhemmille tai vaikka vauvakutsuille.

Facebook -kirpputorit. Oikeasti oon niin innoissani erilaisista facebook -kirppareista! Oon tilannu erityisesti pojalle kaikkea kivaa. Netissä olevissa kirpputoreissa on se hyvä puoli, että voi metsästää tietynlaisia vaatteita. Itse tykkään mm. Lindexin, H&m:n ja Kappahlin lastenvaatteista, niin oon sitten liittynyt näitä merkkejä myyviin kirpputoreihin. Käyn toki myös normaaleilla kirpputoreilla kiertelemässä, mutta sieltä ei aina löydy välttämättä mitään. Facekirppareissa on kyllä se huono puoli, että hinnat ovat korkeammalla kuin tavallisissa kirpputoreissa, koska postimaksut maksaa. Kun tavallisilla kirpputoreilla bodyn hinnat ovat 1-3 €, niin facebook -kirpputorilla maksat 4-6 €. Nämä kuvassa olevat vaatteet olen ostanut facebook-kirpputorilta.


Natusan -käsirasva. Talvisin mulla kuivaa myös kädet hirmu nopeaa joten käsirasva matkaa mulla aina laukussa ja kotonakin rasvailen tosi usein. Tämä on koostumukseltaan ihanaa ja auttaa kyllä kuiviin käsiin. Lisäksi tykkään tämän tuoksusta! Tämä tuoksuu kyllä aika voimakkaalle joten jos on hirveän herkkä tuoksuille tai ei muuten vaan pidä voimakkaista tuoksuista, niin tätä ei kannata sitten valita kaupan hyllyltä. :)


Prinssi Jusuf - Prinssille morsian. Aivan mahtava biisi, jota oon kuunnellu tässä tammikuun aikana paljon ja jammaillu. ;D

Onko tällaiset postaukset kivoja?

10 kommenttia:

  1. On kivoja! :)
    Milestone baby cards on minulle täysin uusi tuttavuus! Vitsi mikä ihana idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! :) Joo, tuo kyllä on ihana idea, kun vaan muistaa räpsiä ne kuvat. :D

      Poista
  2. Tää oli kiva postaus! Toi skin perfection -voide on saanut kyllä niin paljon kehuja, että pakko varmaan seuraavaksi hankkia itsekin sama :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Joo kannattaa, ite oon kans lukenu kyllä kehuja tuosta voiteesta monesta blogista :)

      Poista
  3. Joku muukin tykkää kuukauden suosikit -postauksista! Kivaa, ihanaa tietää etten ole ainoa, joka niitä jaksaa ite vääntää ja jokaisesta blogista lukea :D

    VastaaPoista
  4. Tilaatko Livboxia säännöllisesti ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itseasiassa tilaa. :) Se on kyl kiva, mut jotenkin tuntuu et jääkö sitten käyttämättä ne tuotteet jos joka kuukausi tulee uutta kosmetiikkaa. :D

      Poista
  5. Jos sulla on kuiva iha talvisin, suosittelen kokeilemaan jotain seerumia kosteusvoiteen alle!:) Mulla on nyt käytössä Clarinsin, mutta se on kyllä tyyris. Ihastuin vain näytekappaleeseen niin, että piti saada myös normi koossakin! Mutta varmaan esim. Lumeneltanin löytyy seerumeita... :) Seerumit koskeuttaa mukavasti ihoa lisää ja tuovat sitä heleyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Essi! :) Täytyy kyllä laittaa testaukseen :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan