Slider

Oma aika

tiistai 27. tammikuuta 2015

Jenni Vartiainen - Minä sinua vaan

"Kuin karhuemo pentujaan
ja Luoja luomiaan,
niin minä sinua vaan
Vaik leipä loppuis vesikin,
yksi pysyis kuitenkin,
minä sinua vaan."Pienen vauvan kanssa välillä myös äiti tarvitsee omaa aikaa. Itse harvoin lähden minnekään kotoa, mutta pienetkin hetket ovat tärkeitä kuten välipalan nauttiminen rauhassa kera H&M:n uuden kuvaston. Päiväuniajat ovat myös tehokkaassa käytössä, sillä silloin teen muun muassa kotitöitä tai kirjoittelen blogipäivityksiä luonnoksiin. Välillä on vaan haastavaa saada tehtyä nämä päivitykset loppuun. ;D Aina vauva ei nimittäin nukukaan sitä totuttua kolmea tuntia vaan päikkärit voivat olla myös tunnin mittaiset. Timon tullessa töistä yleensä Timo on pojan kanssa, koska hänelle on työpäivän aikana ehtinyt tulla jo ikävä poikaa. ;D Sillon mä saan tehdä päivän aikana kesken jääneitä asioita kuten ruoan valmiiksi tms. :) Ei tää vauva-arki kuitenkaan ole työlästä tai haastavaa. Se on vain erilaista ja ajankäyttö täytyy suunnitella uusiksi ja käyttää kaikki aika hyödyksi. Jos väsyttää, niin sitten mennään nukkumaan päikkärit samaan aikaan, kun vauva nukkuu (ja malttaa jättää selaamatta ne facebookit ja uusimmat blogipäivitykset!). Yritän kuitenkin nauttia ja ottaa kaiken irti tästä ajasta, sillä lapset ovat vauvoja vain hetken. :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin ajattelin ottaa tästä vauva-ajasta kaiken irti, ettei sitten kaduta myöhemmin!

  VastaaPoista
 2. Onko sulta tulossa blogikirjoitusta teidän pojan nimenantojuhlasta? :) kauniin, ONNELLISEN nimen oli poika saanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vielä.:D yritän katsella jos ois jotain kuvia, joita voisin tänne lisätä. Mietin myös sitä, että onko tyhmää tehdä postausta jos en aio edes kertoa lapsen nimeä täällä tai laittaa muutenkaan kuvia.:D Postaus painottuisi sitten kai tarjoilukuviin. ;D mutta mietin vielä asiaa.:) kiitos! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan